PROZOR-RAMA: Reakcije na “Devedesetkinu” listu za sljedeće izbore

Stižu reakcije na objavu Središnjice HDZ 1990 u kojoj se naglašava kako Rama sa 8 kandidata ostaje uporište HDZ 1990.

Čuli smo dosta komentara na tu objavu, a najzanimljiviji koji se mogao čuti bio je – „većina kandidata na listama su privremeno posuđeni iz drugih stranaka“. Brojni raniji članovi Devedesetke u Rami smatraju da su istinski radili zajedno s Načelnikom i dosadašnjim predsjednikom OO HDZ 1990 Prozor-Rama  na dobrobit lokalne zajednice, a da su sada na listama ponuđena neka imena onih koji nikada nisu bili dijelom ove stranke.

Izjavu nam je dala dr. Mara Anđelić, predsjednica Kluba samostalnih vijećnika u Općinskom vijeću Prozor – Rama: „Činjenice su vrlo jasne i neumoljive. U Općinskom odboru HDZ 1990 Prozor – Rama nema članova, ostao je samo stečajni upravitelj, svi članovi Odbora su napustili tu stranku. Također su svih deset vijećnika u Općinskom vijeću Prozor – Rama napustili stranku, raspustili Klub vijećnika HDZ 1990 i organizirali novi Klub samostalnih vijećnika.

Smiješno je stoga nazivati Ramu uporištem Devedesetke, jer je potpuno jasno da je Rama ostala dosljedna načelima borbe za demokraciju, za ravnopravnost Hrvata i svih naroda, za razvoj ove lokalne zajednice, odnosno za sve ono što je stečajni upravitelj za Ramu i predsjednik stranke potpuno napustili stavljajući se pod nadzor nekih drugih politika“.

Sviđa Vam se članak? Podijelite ga!

  Općina Prozor-Rama potpisala Ugovor o sanaciji i asfaltiranju lokalne ceste Izlaz-Orašacramski-vjesnik.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi