Općina Prozor – Rama • Održan “INFO dan” za buduće korisnike projekta Europske unije za ruralni razvoj BiH

Općina Prozor - Rama • Održan “INFO dan” za buduće korisnike projekta Europske unije za ruralni razvoj BiH

24.10.2022. 14:44

U sklopu projekta EU4Agri “Podrška Europske unije za konkurentnost poljoprivrede i ruralni razvoj Bosne i Hercegovine” održao se “INFO dan” Općine Prozor-Rama za javni poziv za izbor potencijalnih kandidata za zajedničku prijavu projekta u okviru Javnog poziva za mjeru podrške investicijama u diverzifikaciju ekonomskih i socijalnih aktivnosti u ruralnim područjima za 2022. godinu. Osim zainteresiranih korisnika, prisutni su bili i djelatnici Općine Prozor-Rama.

Općina Prozor-Rama i Agencija za lokalni razvoj d.o.o. Prozor-Rama poziva sve zainteresirane potencijalne korisnike da svoje prijave na OBRASCU dostave putem e-maila: [email protected]  najkasnije do 28.10. 2022. godine ili dostave na „INFO dan.“

 

Uz prijavni obrazac obavezno treba dostaviti listu korištenja OPG-a za 2021. i 2022. godinu (besplatno se može preuzeti na šalteru za poljoprivredu Općine Prozor-Rama).

 

Odabrani korisnici bit će obaviješteni putem telefona te pozvani za dopunu prijavnih obrazaca zajedničke projektne prijave i dostavljanje potrebne dokumentacije.

 

Projekt EU4AGRI posebnu pažnju skreće na pojednostavljen proces prijave na ovaj javni poziv kao i osiguranu tehničku podršku za unaprjeđenje odabranih projektnih prijedloga za financiranje.

 

Više informacija o javnom pozivu projekta EU4AGRI, kriterijima i načinima ocjenjivanja prijava možete pronaći na sljedećem linku:

 

Izvor: Agencija za lokalni razvoj Prozor-Ramaprozor-rama.org

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi