back to top

Konjičanin Džan Ždrale nastupit će na Evropskom Kupu “Zagreb open 2024.”

Džan Ždrale, član Kluba borilačkih sportova “Balkan” Konjic, predstavljat će svoj klub i BiH na Evropskom Kupu „Zagreb open 2024.”, koji će se održati od 15. do 18. februara. O spremnosti i očekivanjima pred važno takmičenje govorio je Džan Ždrale i njegov trener Asmar Imamović.

Riječ je o kvalitetnom i važnom turniru, kazao je trener u Klubu borilačkih sportova „Balkan“ Konjic, Asmar Imamović.

„Od 15. do 18. februara u Zagrebu se održava „Zagreb open 2024.” i ovo je sigurno jedan od kvalitetnijih turnira, pogotovo na početku sezone. Prošle godine smo nastupali na ovom takmičenju koje je organizovano u Karlovcu, a ove godine Kickboxing savez Hrvatske odlučio je organizovati turnir u Zagrebu. Možemo vidjeti na osnovu online prijava da je riječ o izuzetno kvalitetnom takmičenju“- kazao je Imamović dodajući da se Džan kvaliteno pripremio za ovaj važan turnir, kao i da će na na takmičenju nastupit u svojoj kategoriji 63,5 kg.

Trener Asmar Imamović i takmičar Džan Ždrale.

„Prijavljeno je oko 1000 muškaraca i oko 600 žena. Džan je do zadnjih prijava imao u svojoj kategoriji 63,5 kg još četiri takmičara, već je u seniorima godinu dana. Uradili smo jedne od najboljih priprema do sada, očekujemo kao i uvijek dobar rezultat, da donesemo medalju u Konjic“- naveo je Imamović.

Ovo je prvo Džanovo takmičenje u 2024. godini i kazao je da očekuje najbolji rezultat, zlatnu medalju.

konjičanin džan ždrale nastupit će na evropskom kupu "zagreb open 2024."

„Ovo takmičenje je veoma visok nivo, dobar start za ovu godinu. Pripremio sam se, pripreme su protekle bez povreda, spreman sam. Očekujem da donesem medalju u Konjic, nadam se zlatnu. Na ovom takmičenju su svi takmičari kvalitetni, jer se radi o važnom takmičenju“- istaknuo je Ždrale govoreći i da u nastavku planira učestvovati na brojnim takmičenjima, a jedno od njih je i državno prvenstvo u BiH.

„Nadam se da ću se predstaviti na državnom takmičenju, ali i u inostranstvu. Kickbox kao i svaki sport diže samopouzdanje takmičarima, tako i meni“- naveo je Ždrale.

Podsjećamo Džan Ždrale je juniorski prvak Balkana u kickboxingu, a pobjednik je i brojnih drugih takmičenja.

radiokonjic.ba

14.02.2024

amila@radiokonjic.ba

radiokonjic.ba

Popularno danas