back to top

Bingo Konjički Cener po šesti put u gradu koji spaja Bosnu sa Hercegovinom

Priča koja traje još od 2019. godine, kada je u Konjicu direktno sudjelovalo 400 trkača a važno je naglasiti da je ista preživjela nemilosrdnu koronu i lockdown sa virtualnim trčanjem te prošle, 2023. godine nagrađena rekordnim brojem učesnika i trkača u sklopu Međunarodnog festivala Konjic Summer Fest, koji je okupio na hiljade učesnika što kroz sportski, zabavni i turistički program.

Priča se tradicionalno nastavlja i ove godine, u periodu od 5. do 7. jula 2024. godine kada se održava 6. Konjički Cener, ovaj put pod nazivom “Bingo Konjički Cener” što u prilogu govori činjenica da je ovogodišnji generalni pokrovitelj istoimene utrke i zlatni sponzor festivala upravo Bingo. Utrka je zakazana za 6. 7. 2024. godine u Gradu Konjicu, a pored utrke takmičari će moći da posjete Titov bunker – ARK, uživaju u raftingu na osvježavajućoj ljepotici Neretvi, obilasku muzeja – kuća Zuke Džumhura, muzej drvorezbarstva, hiking tura ili čak okupati se u Neretvi.

Bingo Konjički Cener po šesti put u gradu koji spaja Bosnu sa Hercegovinom

Prijave za ovu utrku i štafetnu utrku su otvorene od danas 15. 2. 2024. godine, a svi zainteresirani trkači mogu se prijaviti putem web stranice: www.ksf.ba

Kako je ovo naša i vaša zajednička priča, koju ste vi nagradili i podržali vašim prisustvom, mi ćemo nagraditi vas: Dodatni popust od 20% za rane prijave i uplate važe do 11.3. 2024. godine na PREMIUM pakete.

“Ova podrška nam mnogo znači, tako da sa sigurnošću idemo dalje, još jače i bolje sa našim generalnim partnerom, ali i drugim partnerima poput Grada Konjica koji su podržali najmasovniju sportsku manifestaciju u gradu na Neretvi”, poručuju organizatori.

”Ponosni smo i sretni  da se kroz ovakve aktivnosti povezujemo sa lokalnom zajednicom i podržavamo sportske aktivnosti u Konjicu i regionu. Vidimo se u Konjicu od 5. do 7. jula 2024. godine, gdje ćemo nastaviti zajedničku priču i uživati u ljepotama koje nudi grad Konjic.” Poručuje generalni pokrovitelj utrke i zlatni sponzor festivala Bingo.

https://www.ksf.ba

radiokonjic.ba/www.ksf.ba

radiokonjic.ba

Popularno danas