Ako ste maturirali 1982.godine u Konjicu, 06.augusta planirajte druženje sa školskom generacijom

U subotu 06.augusta biće organizovana proslava 40.godišnjice mature za one koji su svoje srednjoškolsko obrazovanje u Konjicu okončali 1982.godine.

Organizacija ovog okupljanja krenula je iz Belgije, od nekadašnjeg učenika srednjoškolskog centra Emira Mulića. Emir je te 1982.godine završio gimnaziju, imao je želju ponovo organizovati okupljanje sa vršnjacima kao što je to uradio njegov kolega Suad Golubić prije deset godina. Uz podršku nekadašnjih školskih kolega I kolegica, uspjeli su sa svih kontinenata djelovati I organizovati proslavu u Konjicu povodom  40.godišnjice mature.

Program obilježavanja:

U subotu 06.augusta u 18i30 sati planirano je okupljanje maturanata generacije 1982.godine pred Srednjom školom Konjic. Tu će biti organizovano fotografisanje, šetnja do Stare kamene ćuprije, odakle će autobusima biti prebačeni do mjesta proslave, hotela Garden City.

Gimnazijalci mogu doći I u 17 sati jer je od njih 26 svoj dolazak prijavilo čak 16, kaže jedan od organizatora, Emir Mulić.

Centralna proslava u hotelu Garden City počinje u 19:30h, a kako kažu organizatori, svi maturanti iz 1982.godine su dobrodošli.

Emir Mulić, jedan od organizatora proslave 40.godišnjice mature

Prijaviti se možete pozivom ili porukom na broj 061/383-405, ili putem facebook profila Emir Mulić, Ružica Ljoljo, Branka Avramović I Dika Buturović.

Čak i ukoliko tek na dan proslave saznate za ovo okupljanje, slobodno se pridružite školskim kolegama, makar na fotografisanju kod Srednje škole, poručuje gospodin Mulić.

radiokonjic.ba

02.08.2022.

radiokonjic.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rahela
Rahelahttps://www.tnt.ba
Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi