ŠTA ZNAČI SANJATI BROJEVE? Imaju jaku simboliku

Postoje mnogi načini na koji brojevi mogu da se manifestuju u vašim snovima.

Možda ćete primijetiti brojeve koji za vas imaju specifično značenje u obliku numeričkih cifara ili možete ćete uočiti obrasce ili nizove brojeva koji se ponavljaju i pitati se šta oni mogu da znače u vašem životu.

Kada sanjate ovakve snove, sasvim je prirodno da se pitate da li oni pokušavaju da vam nešto kažu – da li šalju poruku ili čak upozorenje? Čovjek u proučavanju snove i tumačenju njihovih značenja može da pronađe mnoga objašnjenja, odgovore, pa čak i utjehu.

Od pojave određenih datumima, do brojeva koji se ispisuju na nebu ili se ponavljanju, prema pisanju „Dream Christ“, ovo su samo neki od tumačenja šta vam takvi snovi poručuju.

San o parnim brojevima

Ako ste sanjali parne brojeve, morate da znate da morate dobro da se koncentrišete, jer vas očekuje situacija u kojoj ćete morati da napravite izbor. Ali to se tu problem ne zaustavlja, jer takođe morati da pokažete stav u budućim prilikama. Pokušajte da postupite mudro da biste donijeli ispravnu odluku.

San o neparnim brojevima

Ovaj san poručuje da je situacija malo lakša nego kad sanjate parne brojeve. To je zato što snove možemo razumjeti kao promjenljive cikluse koji će se desiti u vašem životu. U ovom slučaju vaši izgledi su odlični, uz neke dobre pomake.

U snu ste vidjeli broj telefona

San o telefonskom broj donosi vesti koje nisu previše ohrabrujuće, iako ima i pozitivnu perspektivu. Postoje velike šanse da ćete uskoro upoznati nekoga koga najviše volite i ko će vam donijeti dobre vesti koje stižu.

Brojevi u snu se ponavljaju

Ako ste sanjali brojeve koji dolaze i dolaze, shvatite da u vašem životu postoje neke neriješene situacije već duže vrijeme, ali da ih vi i dalje ignorišete. Ako je tako, trebalo bi da pokušate da pratite svoju intuiciju i da postupate mudro.

San o rimskim brojevima

Ako ste sanjali rimske brojeve, morate da znate da vas čekaju loše vesti i nezgodan finansijski period. Pripremite se za ono što se dešava, i prištedite koliko god možete.

Sanjali ste srećan broju

Dolazi novo vrijeme. Ali kraj onome što vas je dovelo dovde. Zato se koncentrišite na ovaj trenutak, ostanite mirni i duboko udahnute, jer će se na kraju pojaviti nove uzbudljive prilike.

San o brojevima u nizu

Ako ste sanjali serijske brojeve – budite veoma oprezni. Takođe, budite i svjesniji svog svakodnevnog života, posebno kada donosite suštinske odluke, jer one mogu da imaju značajan uticaj na vaš život.

Snovi o pojedinačnim brojevima

Broj 1: Došlo je vrijeme da tražite nove izazove, promijenite fokus i postavite nove ciljeve. To se odnosi i na stare želje po kojima niste postupili.

Broj 2: Postoje jaki dokazi da će se pojaviti značajno partnerstvo ili čak velika ljubav. Ali morate da znate da svaka nova priča ima svoj tok, zato dobro razmislite pre nego što donesete odluku.

Broj 3: Vaš način razmišljanja je pun kreativnosti. Obavezno iskoristite trenutak i uložite sav svoj potencijal.

Broj 4: Univerzum vam šalje mir. U idealnom slučaju, uživaćete u pozitivnoj energiji ljudi oko vas.Broj 5: Osim što pokazuje da je vaša intuicija dobro izbrušena, san ukazuje i da ste raspoloženi i za veze uopšte. Nalazite se u trenutku radosti i dostignuća.

Broj 6: Vrijeme je da krenete u novom pravcu. Možete da istražite nove mogućnosti u poslu ili vezi, ali se pazite da ne donesete ishitrene odluke.

Broj 7: Ako ste se teško borili da postignete ravnotežu u svom životu, znajte da je kraj blizu. Ovaj broj pokazuje da ste dovoljno jaki da donesete najbolju odluku i natjeraće vas da napravite pravi izbor.

Broj 8:  Nešto vam smeta. To može da bude nešto iz prošlosti u čemu niste bili iskreni prema sebi ili svojim voljenima.

Broj 9: Imaćete puno energije da ostvarite svoje snove. Takođe, vrlo je vjerovatno da ćete postaviti nove ciljeve, zato odvojite vreme da postignete velike stvari.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas