Stop korištenju mobitela u prometu

HT ERONET je početkom ovog mjeseca pokrenuo informativnu kampanju Glavu gore! Stop korištenju mobitela u prometu!, čiji je glavni cilj – ukazati na odgovornost prilikom korištenja mobilnih uređaja u prometu.

Čitanje poruka i odgovaranje na poruku nekad ne traje uopće dugo, riječ je o tek nekoliko sekundi. No ako to pokušate napraviti u vožnji, tim sekundama ugrozili ste sigurnost u prometu. Vaš fokus više nije na cesti, poziciji pješaka i drugih vozila, a dovoljan je samo taj jedan trenutak nepažnje da stvari odu u nepovratno pogrešnom smjeru.

„Kampanje ovog tipa prilično su rijetke kod nas, a zapravo su nužne. Smatramo da je jako bitno senzibilizirati građane po pitanju korištenja mobitela u vožnji, o kakvom god prijevoznom sredstvu se radilo. Sigurnost svih sudionika u prometu je najvažnija. Kao mobilni operater, naravno da potenciramo što učestalije korištenje mobitela, osim kad je riječ o prometu, kada je mobilne uređaje najbolje odložiti, sve dok ne parkiramo vozilo i budemo sigurni da ne ugrožavamo ni sebe, ni druge“, poručio je Tomislav Ruk, izvršni direktor za marketing i prodaju HT ERONET-a.

Kampanja je razvijena na inicijativu Vlade Federacije BiH, odnosno Federalnog ministarstva prometa i komunikacija, i uz suradnju s BH Telecomom.

Post Stop korištenju mobitela u prometu je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas