Redukcija vode u Ružićima i Borajni

Redukcija opskrbljivanja vodom na dijelu Ružića se provodi kako bi u vrijeme prevelike potrošnje svi potrošači mogli imati vodu barem svaki drugi dan.

Dan 03.06.2022. vodosprema Liljkuša se zatvara u 12:00 kako bi vodu imali potrošači iznad vodospreme odnosno Police, Merabići i Nikići.

Dan 04.06.2022. vodosprema Liljkuša se otvara u 12:00  sati kako bi vodu imali dijelovi ispod vodospreme Liljkuša odnosno područje oko crkve sv. Ivana Krstitelja.

Radnim danima se ovaj redoslijed zatvaranja i otvaranja vodospreme Liljkuša ponavlja od 12:00 do 12:00 sati narednog dana, dok je vikendom sve otvoreno i nema redukcije, tako da u tom razdoblju pojedini potrošači ne mogu imati redovito opskrbljivanje vodom.

Molimo korisnike na racionalnu potrošnju kako se redukcije ne bi trebale provoditi i svi korisnici mogli imati uredno opskrbljivanje vodom, poručili su iz JP Komunalno Grude.

Redukcija u Borajni 

Zbog prevelike potrošnje na transportnom cjevovodu do krajnjih potrošača u Tihaljini i u području oko kamenoloma trenutno voda ne može stići, zbog toga potrebno je na 24 sata zatvoriti ogranak koji vodom opskrbljuje Borajnu te dio Cerova Doca kako bi voda mogla stići do njih. Redukcija će trajati od 12:00 do 12:00 narednog dana (04.06.2022.)

Post Redukcija vode u Ružićima i Borajni je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi