back to top

Pripremite se! Noćas nastupa pun Mjesec u znaku Škorpije

Tradicionalno, period punog mJeseca donosi osjećaj završetka i otvara put za nove početke. Kako je sada u Škorpiji, koja je vodeni znak kojim vlada Pluton, planeta transformacije, ovaj put će vas dodatno podstaći da odbacite sve što ne funkcioniše i ne funkcioniše u vašem životu.

Horoskop u ovom periodu biće posebno buran za tri znaka Zodijaka, smatra poznati kineski astrolog Letao Vang. Oni su Bik, Škorpija i Vodolija. On savjetuje svima da prihvate svaku neprijatnost koja ih može zadesiti, jer će im to pomoći da se otarase starog i da dočekaju nove stvari, prenosi Alo.

Bik

Od 23. aprila Bik bi mogao da se suoči sa velikom energetskom promjenom. Ovo je znak koji cijeni stabilnost i udobnost iznad svega, ali Ružičasti pun mjesec će ih natjerati da protresu stvari i možda donesu neke neočekivane odluke. Život će sve probleme i neprijatnosti koje su dugo gurali pod tepih trljati i natjerati ih da se suoče sa njima. Iako Bik uglavnom ignoriše loše stvari i drži se svog utabanog puta, sada će morati da reaguju i riješe svoje probleme na ovaj ili onaj način. Ovaj Pun Mjesec će biti prosvetljujući za Bika, jer će ih natjerati da shvate neke od svojih grešaka i primorati ih da možda naprave drugačije i smelije poteze nego što bi inače.

Škorpija

Kako je ovaj put pun ružičasti Mjesec u Škorpiji, jasno je da će se ovoga puta suočiti sa prilivom najmoćnije energije. Ovo je faza u kojoj će Škorpije dobiti priliku da oslobode prošle emocionalne rane i transformišu ih u važne lekcije i svoju snagu. Ipak, ovo su dani koji će vas iscrpiti, jer će biti veoma intenzivni i puni značajnih događaja, prije svega na unutrašnjem planu, ali će na kraju perioda pripadnici znaka izaći iz svega jači i mudriji.

Vodolija

Pun ružičasti Mjesec za Vodolije će osvjetliti polje vezano za duboke, bliske odnose i zajedničke resurse, što je malo vjerovatno da će im se svidjeti, pošto su Vodolije poznate kao osobe koje vole da rade stvari same. Međutim, suočiće se sa događajem koji će ih izbaciti iz sopstvenog „mjehura” i natjerati ih da se osvrnu oko sebe i sarađuju sa svojim okruženjem.

Vodolije će se suočiti sa finansijskim i intimnim pitanjima. Ovo je period koji zahtjeva da se oslobodite starih navika i emocionalnog prtljaga, kako biste otvorili nove načine života i povezivanja sa drugima. Ove promjene će biti i uznemirujuće i oslobađajuće.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas