back to top

Nakon više od 30 godina uspostavljena izravna aviolinija s Beogradom, Vučić sletio u Mostar

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u poslijepodnevnim satima na Zračnu luku Mostar čime je obilježeno uspostavljanje izravne aviolinije između Beograda i Mostara.

Vučića, koji će boraviti u dvodnevnoj posjeti BiH gdje će prisustvovati otvaranju Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, dočekali su predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto, gradonačelnik Mostara Mario Kordić, zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović i premijerka HNŽ-a Marija Buhač, prenosi Fena.

Nakon ceremonije povodom prvog redovnog leta Beograd- Mostar u VIP salonu mostarskog aerodroma održat će se sastanak Krišto i Čovića sa srbijanskim predsjednikom.

Izravnu avioliniju između Beograda i Mostara uspostavila je kompanija “Air Serbia”.

Avioni “Embraer 175” će do Mostara letjeti tri puta tjedno – ponedjeljkom, petkom i nedjeljom, let će trajati 50 minuta, a cijena povratne karte kreće se po cijeni od 104 eura.

Ugovor između Grada Mostara, kompanije Air Serbia i mostarskog aerodroma potpisan je 2. veljače u mostarskoj Gradskoj vijećnici čime je ta linija obnovljena nakon više od 30 godina.

“Avio-linija Beograd-Mostar je naš interes, kao i interes Bosne i Hercegovine. To su naši interesi, to je partnerska zemlja, idemo u partnerstvo. To je dobro za naš narod, karte će biti veoma jeftine i moći će da putovati ljudi iz Nevesinja, Ljubinja, Trebinja. Svi će moći koristiti mostarski aerodrom”, rekao je Vučić ranije za RTS.

Post Nakon više od 30 godina uspostavljena izravna aviolinija s Beogradom, Vučić sletio u Mostar je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas