back to top

Lavu i Blizancima stiže veći novac, Ovnu tajna romansa…

Posao

Prelazak Sunca, koje upravlja vašim talentima, preko vašeg znaka čini vas preduzimljivijim ako se bavite kreativnom ili djelatnošću u vezi sa sportom. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, planetom moći i novca, povoljno utiče na vaše finansije ako ste rođeni u martu. Starija osoba će krajem perioda, pokušati da vas uspori i ograniči u nečemu.

Ljubav

Pomračenje Mjeseca u Vagi, već početkom perioda, nepovoljno utiče na emotivni život martovskih Ovnova. Do 29. marta, žene Ovnovi mogu doći u sukob sa voljenom osobom zbog njene ljubomore i posesivnosti. Naglašeno 12. polje, gdje se nalazi i Venera, vladalac partnerskih odnosa, donosi vam tajnu romansu.

Zdravlje

Provjerite vid.

BIK
Posao

Konjunkcija vašeg vladaoca Venere i Saturna u 11. astrološkoj kući nepovoljno utiče na vaše finansije odlažući uplate koje očekujete. Sekstil Sunca i Plutona donosi vam podršku osoba na položaju. Izbjegavajte nepotrebne troškove do 29. marta. Merkur, vladalac vašeg posla i kreativnosti, u opoziciji sa Mesecom u Vagi čini vas sklonim pogrešnim odlukama.

Ljubav

Mars, vladalac partnerskih odnosa, oslabljen u Ribama, donosi trzavice sa voljenom osobom, koje će kulminirati oko 30. marta, kada se Mars bude približio Saturnu. U vrijeme pomračenja Mjeseca u Vagi, 25. marta, moguć ulazak u tajnu vezu sa kolegom ili ljekarom. Rasprava sa dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje

Oticanje nogu.

BLIZANCI
Posao

Sunce prelazi preko Ovna i 29. marta uveče pravi sekstil sa Mesecom u Strelcu, donoseći vam mogućnost zarade preko zanimanja koja imaju veze sa kraćim putovanjima, trgovinom, intelektualnim djelatnostima. Zbog oslabljene pozicije Marsa blizu Saturna, u astrološkom polju karijere, majski Blizanaci će krajem perioda iznenada morati da mjenjaju dio svojih planova.

Ljubav

Pomračenja Mjeseca u Vagi, 25. marta, ženama Blizancima donosi probleme na emotivnom planu što do kraja nedelje dovodi do postepenog zahlađenja odnosa sa voljenom osobom. Pozicija vašeg vladaoca Merkura i Neptuna, koji upravlja partnerskim odnosima, nagovještava susret preko interneta.

Zdravlje

Opasnost u saobraćaju.

RAK
Posao

Prelazak Sunca (vladaoca vašeg posla) preko Neptuna i ulazak u astrološku kuću karijere gde se već nalazi asterioid Gold, ove nedelje donosi vam uvećanje prihoda. Planeta akcije, Mars, blizu Saturna u Ribama, odgovara vam ako ste zbog posla prisutni u javnosti ili se bavite advokaturom, modom. Pozicija Meseca, 27. marta, donosi uspjeh umjetnicima i sportistima.

Ljubav

Pomračenja Mjeseca u kući privatnog života, 25. marta, donosi probleme, naročito ženama, u odnosu sa voljenom osobom. Do 29. marta, moguć je susret sa starom simpatijom, čijem ćete šarmu teško uspjeti da odolite. Slobodni Rakovi, na kraćem putu, predavanju ili seminaru, mogu da upoznaju atraktivnu osobu.

Zdravlje

Provjerite hormonski status.

LAV
Posao

Vaš vladalac Sunce prelazi preko devetog astrološkog polja i ove nedelje pravi sjajan aspekt sa Plutonom, planetom novca, donoseći vam ljepu zaradu preko zanimanja u vezi sa putovanjima, obrazovanjem, kao i nove kontakte sa strancima. Sa konjunkcijom Marsa i Saturna u Ribama, krajem perioda, trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije i troškove.

Ljubav

Pomračenja Mjeseca u Vagi, 25. marta, nagoveštava odlazak na kraći put sa osobom koju upoznajete preko posla. Naglašeno astrološko polje strasti, julskim Lavovima, do kraja nedjelje donosi ljubavni zanos, a avgustovskim poziv od stare simpatije. Partner pokazuje znake posesivnosti i ljubomore, pišu Novosti .

Zdravlje

Vrijeme je za rekreaciju.

DJEVICA
Posao

Vladalac vaše intuicije, Sunce, prelazi preko astrološke kuće finansija i obrazuje sjajan aspekt sa Plutonom u kući posla, donoseći vam zaradu preko kontakata sa strancima. Odgovara vam pozicija vašeg vladaoca Merkura koji upravlja i vašom karijerom, ako radite u medijima ili se bavite javnom delatnošću, advokaturom, modom. Poslušajte savet Škorpije.

Ljubav

Početkom perioda, slobodne Device očekuje strastveni susret sa Ribama. Mars u sedmoj kući donosi rasprave i zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. U vreme pomračenja Mjeseca u Vagi, 25. marta, možete da upoznate senzibilnu Ribu preko poslovnih kontakata. Dobijate romantičnu poruku od Bika.

Zdravlje

Čuvajte se infekcije.

VAGA
Posao

Preko sedmog astrološkog polja prelazi Sunce i pravi dobar aspekt sa Plutonom, donoseći vam popularnost, ako radite u medijima, bavite se intelektualnom ili djelatnošću koja podrazumeva kraća putovanja. Vaš i vladalac vaših finansija, Venera, blizu Saturna, upozorava na vanredne troškove. Mjesec u Strelcu, 29. marta, donosi vam odlazak na kraći poslovni put.

Ljubav

Pomračenje Meseca, 25. marta, septembarskim Vagama donosi probleme zbog partnerove ljubomore i posesivnosti. Pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, krajem nedelje, nagovještava poznanstvo sa kolegom. U drugoj polovini sedmice, moguć susret s nekim od koga vas dijeli veća razlika u godinama.

Zdravlje

Promijenite način ishrane.

IKORPIJA

Posao

Vladalac vaše karijere, Sunce, u astrološkoj kući svakodnevnih poslova pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam uvećanje prihoda preko privatnog biznisa, uslužnih djelatnosti i alternativnih vidova lečenja. Pozicija vašeg vladaoca Marsa blizu Saturna u Ribama, krajem perioda, odgovara sportistima i umetnicima. Poslušajte savjet Riba.

Ljubav

Naglašena kuća ljubavi, u prvom dijelu sedmice, nagoveštava mogućnost obnove veze sa vodenim znakom. Škorpije koje su u braku ili dužoj vezi, očekuje zahlađenje odnosa sa partnerom. Pomračenje Mjeseca u polju tajni, 25. marta, najavljuje mogućnost ulaska u turbulentnu romansu sa zauzetom osobom.

Zdravlje

Provodite više vremena u prirodi.

STRIJELAC

Posao

Sunce, koje upravlja vašim talentima, u astrološkom polju kreativnosti, obrazuje sjajan aspekt sa Plutonom, donoseći uspjeh umjetnicima i sportistima preko kontakata sa strancima. Spoj Venere i Saturna, planeta novca i ograničenja, tokom ovog perioda, nepovoljno utiče na vaše finansije. Zbog pozicije vašeg vladaoca Jupitera, možete da zaradite preko nekretnina.

Ljubav

Mars se približava Saturnu u polju privatnosti, donoseći vam probleme u domu i porodici. U vrijeme pomračenja Meseca u Vagi, 25. marta, na kraćem putu, vašu pažnju može da privuče zanimljiva osoba. Merkur, vladalac partnerskih odnosa, nagovještava upoznavanje sa vatrenim znakom, preko interneta.

Zdravlje

Pazite se za volanom.

JARAC

Posao

Neptun, simbol mašte, blizu Sunca u četvrtom astrološkom polju odgovara Jarčevima koji se bave samostalnom djelatnošću u okviru svog doma. Sredinom sedmice, trebalo bi da poslušate savjet Raka. Krajem perioda, Mars se približava vašem vladaocu Saturnu u polju biznisa i dogovora, donoseći vam zaradu preko kreativnih i poslova u bilo kojoj vezi sa sportom.

Ljubav

Aspekti Plutona, simbola strasti, u vašem znaku, donose vam udvaranje harizmatične osobe koja će sve pokušati kako bi vas osvojila. U vreme pomračenja Mjeseca u Vagi, 25. marta, moguće su trzavice sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Krajem nedelje, zahlađenje odnosa sa vodenim znakom.

Zdravlje

Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA
Posao

Sekstil između Plutona u vašem znaku i Sunca u trećoj astrološkoj kući, donosi vam uvećanje prihoda preko kraćih putovanja, pisanja ili intelektualnih djelatnosti. Zbog naglašenog astrološkog polja posla, ove sedmice možete da očekujete ponude za isplative aranžmane sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Sredinom sedmice, poslušajte savjet jednog Strelca.

Ljubav

Merkur, zadužen za vaš ljubavni život, blizu asteroida Karma u kući flerta, donosi vam kontakt sa starom simpatijom. Slobodne Vodolije, u nekom klubu, uveče, sredinom perioda, mogu da upoznaju nekoga o kome neće prestajati da razmišljaju. Dobijate romantičnu poruku od Blizanaca.

Zdravlje

Zubobolja.

RIBE
Posao

Vaš vladalac Neptun, blizu Sunca u drugom astrološkom polju, donosi vam nove šanse za uvećanje prihoda preko posla sa strancima iz zemalja njemačkog govornog područja. Venera, planeta novca, u vašem znaku pravi dobar aspekt sa vašim suvladaocem Jupiterom, donoseći inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Krajem perioda, moguće odlaganje nekog aranžmana.

Ljubav

Sa četiri planete u vašem znaku, omiljeni ste i popularni pa će mnogi ove nedelje poželiti da se nađu u vašem društvu. Merkur, vladalac partnerskih odnosa, blizu asteroida Karma, donosi vam obnovu kontakta sa nekim s kim ste nekada bili vrlo bliski. Pomračenja Mjeseca u kući strasti, 25. marta, unosi tenziju u odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje

Čuvajte se infekcija.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas