Klinici za dječje bolesti donirana vrijedna medicinska oprema – Sveučilišna klinička bolnica Mostar

17. ožujka 2023.

Američka trgovačka komora u Bosni i Hercegovini (AmCham BiH), zajedno s Udrugom Srce za djecu oboljelu od raka i Udrugom roditelja djece oboljele od malignih bolesti „Iskra“, donirala je u četvrtak, 16. ožujka, Kliničkom odsjeku za hematologiju i onkologiju Klinike za dječje bolesti vrijednu medicinsku opremu.

Mr.sc. Borko Rajič, ispred Klinike za dječje bolesti zahvalio je na ovoj vrijednoj donaciji i istaknuo da je Udruga Srce za djecu oboljelu od raka uvijek tu kad naši najmlađi trebaju pomoć.

„Najvažniji motiv Udruge i ove donacije je olakšati našoj djeci, njihovim roditeljima kao i  herojima u bijelim mantilima, a to su naši doktori i medicinske sestre“, rekao je Fikret Kubat, direktor Udruge srce za djecu oboljelu od raka.

“Nadamo se kako ovo neće biti zadnja akcija, da ćemo svi zajedno u narednom periodu sudjelovati u dobrotvornim akcijama i da ćemo uspjeti pomoći radu ovog odjela”, kazala je savjetnica gradonačelnika Mostara Radmila Komadina.

Donirana oprema, čija je vrijednost 21 tisuća maraka, sastoji se od perfuzorske pumpe, pacijent monitora, aspiratora, tlakomjera, inhalatora, dječjih kreveta, deska za punkcije, intervencijskog ležaja, infuzijskog stalka.

www.skbm.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas