Izaslanstvo općine Posušje s predsjedateljicom Vijeća ministara BiH Borjanom Krišto

Jučer je u Sarajevu održan sastanak predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto i načelnika općine Posušje Ante Begića. Sastanku su nazočili i savjetnik predsjedateljice Vijeća ministara BiH, Mate Lončar i predsjednik Općinskog vijeća općine Posušje, Ivan Lončar.

Načelnik Begić čestitao je predsjedateljici Krišto na postignutim rezultatima u ovom kratkom vremenu na čelu Vijeća ministara. Također, upoznao je predsjedateljicu s aktivnostima i infrastrukturnim projektima koji se provode u Posušju, kao i funkcioniranjem lokalne uprave.

Predsjedateljica Krišto je naglasila važnost razvoja lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini, te važnost koordinacije i zajedničkog djelovanja svih razina vlasti. Obveza viših razina vlasti treba biti podrška razvojnim projektima općina i gradova koji imaju za cilj poboljšanje životnih uvjeta. 

Razgovarano je o planovima za budućnost kao i novim projektima uz mogućnosti potpore. Načelnik Begić uputio je poziv predsjedateljici Krišto posjet općini Posušje.

izaslanstvo općine posušje s predsjedateljicom vijeća ministara bih borjanom krišto
izaslanstvo općine posušje s predsjedateljicom vijeća ministara bih borjanom krišto
Izaslanstvo općine Posušje s predsjedateljicom Vijeća ministara BiH Borjanom Krišto

Objava Izaslanstvo općine Posušje s predsjedateljicom Vijeća ministara BiH Borjanom Krišto pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas