Humanitarna akcija koncert za Dragicu Bošković „Ovo nije za u vitar, u pitanju je ljubav”

Posušje je malo mjesto velikoga srca, to se dosada pokazalo u brojnim prilikama. Evo nas u novoj situaciji u kojoj želimo i možemo pomoći. Dragica Bošković je članica HKUD-a „Zora” Struge – Čapljina djevojka člana klape Zvizdan HKUD-a Fra Petar Bakula, Hrvoja. Dragica se bori protiv autoimune bolesti zbog koje se mora podvrgnuti drugoj operaciji, rehabilitaciji liječenju. U travnju 2022. uspješno je provedena prva operacija, no troškovi ovog postupka i rehabilitacije iznose oko 30.000 KM njezina obitelj prijatelji su prikupili novac potreban za prvu operaciju. U ove troškove nije uključena posebna terapija i prehrana koju Dragica mora koristiti. Termin druge operacije kod dr. Nemeca se bliži, a njen HKUD „Zora „Struge – Gorica – Čapljina je pokrenulo akciju „Mali ljudi – veliki koraci” te su prikupili dio sredstava, a za ostatak smo odlučili dati mi sve od sebe.

Nažalost, sredstva potrebna za cijelokupno liječenje nisu skupljena, te se KUD „Zvizdan” odlučio inicirati i organzirati akciju i koncert, kako bi svom prijatelju Hrvoju njegovoj Dragici pomogli prikupiti potreban novac za nastavak liječenja rehabilitacije. Cijelo vrijeme borbe protiv ove dijagnoze uz Dragicu je naš Hrvoje Grubišić koji zajedno s Dragom korača kroz preglede, dijagnoze, operaciju, ne mareći za poteškoće. Njegova je zelja učiniti sve sto je moguće da pomogne svojoj Dragici, a naša je želja pomoći ovom nesebičnom mladom čovjeku, našem prijatelju, u životnoj borbi koja svjedoči njihovu ljubav.

  “Međunarodni dan samaca”: Biti sam nije neuspjeh

Stoga se KUD „Zvizdan” – Posušje priključilo u prikupljanju sredstava za Dragičino liječenje kroz humanitarnu akciju „Ovo nije za u vitar, u pitanju je ljubav”.

Uvijek smo se rado odazivali na humanitarne akcije sve slične tipove događaja i humanitarnih akcija, a sada organiziramo humanitarni koncert koji će se održati u kinodvorani u Posušju 19. studenog 2022 g. s početkom u 19.30 h.

Nastupiti će sljedeće klape: Zvizdan (m), Zvizdan (2), Bratovština, Concordia, HKUD „Fra Petar Bakula” Posušje, HKUD „Zora Struge – Gorica – Capljina i Fra Marin Karačić.

Ulaznice će se prodavati po caffe – barovima u Posušju i na samom ulazu u kino dvoranu na dan koncerta. Cijena ulaznice će biti 10 KM. Ispred ulaza u kino dvoranu organizirati će se mini sajam (garažna prodaja) prodajna izložba slika, te će sva prikupljena sredstva ići u ovu humanitarnu svrhu. Toplo se zahvaljujemo svima koji su se priključili akciji već odrađuju veliki dio posla oko organizacije, u prvom redu djevojkama iz ženske klape Zvizdan, HKUD-u Fra Petar Bakula, organizacijama, ustanovama, tvrtkama svima onima čije djelovanje Vas neće iznenaditi, jer su uvijek tu kad je potrebno.

Vi možete pomoći u našoj humanitarnoj akciji, bilo da se radi o kupnji ulaznica, o uplati sredstava na račun, ili o humanitarnom prilogu u kutije namijenjene za prikupljanje. Ispod se nalaze svi važniji podaci za uplate putem banke.

  Velika pobjeda Posušja u Doboju

Iskrenog se srca zahvaljujemo na bilo kakvoj pomoći, ovo nije za u vitar, u pitanju je ljubav!

Neka naš mali korak u vidu donacije, bude veliki korak za Dragicu!

NAZIV BANKE: UNICREDIT BANK DD

ADRESA BANKE: KARDINALA STEPINCA B.B 88000 MOSTAR, BIH

SWIFT: UNCRBA 22

IBAN: BA39 3381 1028 7695 3572

IME PREZIME KLIJENTA IVANKA BOŠKOVIĆ

Objava Humanitarna akcija koncert za Dragicu Bošković „Ovo nije za u vitar, u pitanju je ljubav” pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi