back to top

Grude: U ulici Blage Zadre krenula gradnja nove stambene zgrade

Ovih dana počela je gradnja još jedne stambene zgrade u Grudama.

Riječ je o objektu koji se gradi u ulici Blage Zadre u Grudama, a imat će šest etaža (S+P+5) i ukupno 27 stanova.

Objekt će imati šest etaža (S+P+5) i ukupno 27 stanova različitih veličina i rasporeda. U ponudi će biti jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi, kao i dva penthousea s krovnim terasama površine 184,75 m² i 179,65 m².

Svi stanovi će biti opremljeni kvalitetnim materijalima, a imat će i direktan pristup modernoj podzemnoj garaži koja je liftom povezana sa svakom etažom. Projektant zgrade je osmislio objekt koji će zadovoljiti viši standard stanovanja, udobnost i estetske vrijednosti. Zgrada će biti modernog dizajna i uklapati će se u okoliš koji će biti uređen zelenim površinama.

grude: u ulici blage zadre krenula gradnja nove stambene zgrade

Projekt je smješten na odlično pozicioniranoj i prometno povezanoj lokaciji. Višestruka orijentacija stanova osigurava pregršt prirodnog svjetla. Parkirališni kapaciteti nalaze se na prizemlju, dok su u garaži smještena dodatna parkirna mjesta. U podzemnoj razini uz parkirališne kapacitete nalaze se i ostave ograđene metalnim pregradama. Zgrade ima bešumno dizalo koje vertikalno komunicira kroz sve etaže. Prostor između i okolo zgrade bit će hortikulturalno uređen i s dovoljno zelenila, a imat će i pješački i kolni pristup objektima.

Više informacija možete pronaći na KT Nekretnine. 

grude: u ulici blage zadre krenula gradnja nove stambene zgrade grude: u ulici blage zadre krenula gradnja nove stambene zgrade grude: u ulici blage zadre krenula gradnja nove stambene zgrade

PR članak! 

Post Grude: U ulici Blage Zadre krenula gradnja nove stambene zgrade je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas