Dobitnik ovogodišnje „Majske ruže“ je bračni par Macić, Amela i Miralem

Radio Konjic je ove godine, u saradnji sa firmom „Rukotvorine“ 16.put organizovao ekološku akciju „Majska ruža“, u kojoj se bira najuređeniji balkon i okućnica. 

Ove godine priznanje „Majska ruža“ dodijeljeno je bračnom paru, Ameli i Miralemu Maciću za uređenje vikend objekta na Borcima. Amela i Miralem, nastanjeni na Drecelju, najveći dio vremena ipak provode na Borcima. Mnogi koji putuju cestom preko Boraka, primjetili su njihov funkcionalan objekat sa natkrivenom terasom, oko kojeg su pažljivim odabirom biljaka, cvijeća i stabala voćki, stvorili ugodan ambijent koji  mami poglede. Sa ovoga mjesta se pruža prelijep pogled na okolna brda i planine, te predstavlja idealno mjesto za odmor.

Ameli i Miralemu je uručena Zahvalnica, a dobili su i novčanu nagradu, te drvorezbarsku tacnu, rad vještih majstora firme „Rukotvorine“.

Pokrovitelji akcije “Majska ruža“ su bili PD Igman i Grad Konjic, Zlatni sponzor Turistička zajednica HNK.

Prijatelji akcije bili su: „MBH Prom i Lepi Prom“, „Monter“, „Sanel šped“, Poljoprivredna apoteka „Agrobest“, Mljekara „Agromilk“, GPI, „Mostara“, GD „Rad“ i Trgovačka radnja Salihović.

radiokonjic.ba

27.06.2022.

radiokonjic.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Rahela
Rahelahttps://www.tnt.ba
Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi