back to top

Dnevni horoskop za 04.04.2023.

Ovan


Nemojte se upuštati u rizične poslove. Izbjegavajte ljude koji vam nastoje nešto prodati. Bićete vrlo vrijedni, što bi vas moglo natjerati da se na poslu počnete više dokazivati. Raznovrstan društveni život posebno će goditi slobodnima i mlađima.

Bik

dnevni horoskop za 04.04.2023.
Nailazićete na različita mišljenja i stavove, ali znaćete ispravno reagovati. Imaćete jasan uvid u zamršene i neizvjesne situacije, a samim tim i načine za njihovo rješavanje. Bićete skloni pretjeranoj psihofizičkoj aktivnosti, što će pojačati osjećaj umora i podstaknuti vas da usporite ritam.

Blizanci

dnevni horoskop za 04.04.2023.
Nerviraće vas sitnice, a nekim poznanicima koje ćete sresti nećete se previše razveseliti. Ukoliko osjećate zasićenost zbivanjima, provedite neko vrijeme sami – sebi ćete biti najbolje društvo. Razmislite o svemu što vam se događa, jer biste mogli doći do zanimljivih spoznaja i uzroka svojih problema.

Rak

dnevni horoskop za 04.04.2023.
Ako osjetite umor i zasićenje, pomoći će vam nekoliko sati opuštanja, kafa s prijateljima ili popodnevni odmor. Partner bi vas mogao iznenaditi poklonom ili izljevima nježnosti koji će vam uljepšati dan. Imaćete uspjeha u intelektualnim aktivnostima, a vaše ideje naići će na dobar odjek kod šefova.

Lav

dnevni horoskop za 04.04.2023.
Zbog neraspoloženja i malodušnosti imaćete osjećaj da je svima bolje nego vama. Odagnajte takve misli i osjećanja druženjem s osobama koje vas uvijek razumiju, ali i znaju nasmijati. Zatražite savjet, otvorite se. Ne žalite za nekim propuštenim prilikama – ne vrijedi vam se nervirati oko stvari na koje više nemate uticaja.

Djevica

dnevni horoskop za 04.04.2023.
Bićete raspoloženi za izlaske i ostale društvene sadržaje. Ako ste slobodni, u većem društvu mogli biste upoznati osobu koja će vam se svidjeti na prvi pogled. Ako ste nedavno sklopili radni odnos ili dobili unapređenje, utvrdićete da ste opravdali povjerenje koje vam je iskazano. Nekima je moguća vijest iz inostranstva.

Vaga

dnevni horoskop za 04.04.2023.
Iz tuđih iskustava lakše ćete shvatiti šta vam se događa i doći do rješenja vlastitih problema. Provjerite stanje na računu, platite režije i potražite izgubljeni račun ili potvrdu. Nesebično ćete pomoći potomcima, kako bi zakoračili u samostalan život.

Škorpija

dnevni horoskop za 04.04.2023.
Brzo ćete ulaziti u suštinu stvari, ali nedostajaće vam takta i popustljivosti. Zbivanja na ljubavnom planu natjeraće vas na suočavanje sa stvarnošću i donošenje odluka. Partner neće imati strpljenja čekati na nešto što ste mu obećali. Na radnom mjestu suočićete se sa zabušavanjem saradnika i kolega.

Strijelac

dnevni horoskop za 04.04.2023.
Bićete dopadljivi, lijepo ćete se odijevati i više ulagati u njegovan izgled. Ako želite da promijenite frizuru ili boju kose, danas je idealan dan za to! Do dragocjenih otkrića, o sebi i ljudima koji vas okružuju, doći ćete u trenucima samoće pa nemojte pristajati na druženje i izlaske ako vam nije do toga.

Jarac

dnevni horoskop za 04.04.2023.
Prepustićete se zbivanjima bez opterećenja. Ljubavna zbivanja su na prekretnici. Ako želite da ih usmjerite u željenom pravcu, djelujte brzo. Na pomolu su i nova poznanstva, a prilike za ljubavne početke biće povećane. Stariji će uživati u miru svog doma i ležernim razgovorima.

Vodolija

dnevni horoskop za 04.04.2023.
Nemojte se nervirati zbog svake sitnice, jer se na taj način nepotrebno iscrpljujete. Prihvatite da neke stvari morate obaviti, ma koliko god vam teško pale. Pronađite ravnotežu i u moru obaveza odvojite vrijeme samo za sebe. Spremni ste za nova ljubavna iskustva, ali izostaće prave inicijative s druge strane.

Ribe

dnevni horoskop za 04.04.2023.
Napete porodične situacije otklanjaćete humorom, a izlasci s prijateljima biće djelotvorni protiv osjećaja dosade. Bez obzira na godine, željećete uraditi nešto za sebe i proširiti znanje. Mnogo vremena provodićete na internetu u potrazi za informacijama koje trebate. Neki će se zbližiti s osobom s kojom održavaju platonski odnos.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Popularno danas