back to top

Žene rođene u ova tri znaka su surove majke

Kako majčinstvo i hladnoća mogu da idu jedno uz drugo? Ne znamo kako, ali često smo svjedoci da je to sasvim moguće.

To kaže i astrologija, a posebno za žene rođene u tri horoskopska znaka. Nije stvar u tome da one ne vole svoju djecu, već u tome što se njihovo majčinstvo zasniva na hladnoći, rigoroznoj disciplini i velikom nedostatku pažnje i nježnosti, koja djeci i te kako treba.

Majka Jarac

Zahtijeva gvozdenu disciplinu. Ne oslanja se na emocije, niti ih uvažava – ni djetetove, ni svoje. Smatra da su one slabost i da ne donose ništa dobro, dok dijete pati za njom i njenim toplim zagrljajem. Najvažnija joj je logika, oslanja se na metod štap i šargarepa, a smatra da će nježnost samo pokvariti dijete. Djeca majki rođenih u ovom znaku kada odrastu najčešće se distanciraju od nje, a mnogi čak i prekidaju svaki kontakt, smatrajući svoju majku ženom koja ih nikada nije voljela.

Majka Lav

Kada se žena u znaku Lava ostvari u ulozi majke, na početku se trudi da slomi sopstveni ego i potpuno se posveti brizi i bebi. Ali, čim dijete poraste dovoljno da počne da pokazuje svoju volju i želje, egoista i diktator budi se u majci Lavu. Na primjer, ako kćerka želi da se upiše na karate, a mama Lav je sanjala da kćerka bude balerina, djetetu će se teško ostvariti želja. Dkeca majki Lavova odrastaju u konstantnoj pokornosti i teško uspevaju da kod sebe razviju osobine vođe, naročito kada su dkeca rođena u znaku Vage i Raka, dok će se deca rođena u znaku Ovna, Bika i Lava usprotiviti i uzvraćati.

Majka Djevica

Ona je odgovorna mama koja smatra da je njena dužnost da obezbijedi osnovne potrebe djetetu – kuvanu hranu, čistu kuću i sasvim dovoljno komfora, ali ne previše. Njena djeca su uredna i pristojna. Majka Djevica svu snagu usmerava na to da njena porodica izgleda savršeno okolini, ali u toj brizi o imidžu zaboravlja da je majčinska ljubav, toplina i nježnost važnija od reda i sobi ručka sa tri različita jela. Majka Djevica nikako se ne slaže sa djecom ukoliko su rođena u znaku Raka i Ribe, pa se u budućnosti veoma često svađaju i potpuno udalje.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas