Zbog velikog interesa pale stranice koje prodaju aranžmane

Na domaćim platformama “eKupon”, “OdmoriuBiH” i “Citydeal flyfly travel” jučer je počela prodaja turističkih aranžmana po sniženoj cijeni vaučera u iznosu od 200 KM koje je osigurala Vlada Federacije BiH, piše Večernji list BiH.

Zbog velike zainteresiranosti već u samom početku prodaje došlo je do pada pojedinih stranica s obzirom na to da će vaučere moći dobiti prvih 10.000 građana koji se prijave, odnosno dok ne bude potrošen planirani novac.

Neuma nema

Zbog problema na platformama građani su pokušavali na razne druge načine rezervirati vaučer. Mnogi su izravno pozivali hotele kako bi ugovorili aranžman, a zatim bi to potvrdili i na platformama. Neki od građana odlučili su se da vaučere kupe na prodajnim mjestima platformi “eKupona” u BBI-u i Robotu, kao i “Citydeala” u ulici Zelenih beretki 14. Građani su ovdje na svoje vaučere čekali od 20 pa čak i do 40 minuta.

– Veliki broj građana dolazi na naša prodajna mjesta u tržnim centrima – poručila je Feni Arijana Čengić Subašić iz “eKupona”.

Najla Tihak iz City Deala za N1 je kazala da je zbog velike zainteresiranosti stranica pala, ali svako malo netko uspije kupiti kupon.

– Shvatili su i da je jako dobro nazvati hotel ili smještajnu jedinicu i pitati je li raspoloživo, zatim kupiti kupon na City Dealu. Time uštede vrijeme, i sebi, i nama – istaknula je Tihak. Dodaje da trenutačno s potpisanim ugovorima imaju oko 50 ponuda, međutim, nakon 10 puštenih stranica je pala, no redovito se ažurira. U sljedećim danima očekuje se još novih ponuda. A jesu li ponude iste na svim platformama, zanima građane.

  Plivački miting „Suljo i Mujo“; većina takmičenja održana, zbog nevremena nije održan maraton

– Ako imamo iste klijente, cijena mora biti ista. Identične ponude moraju biti od istih ponuđača, a ne znači da imamo iste ponuđače. Raznovrsna je ponuda, pa je dobro pogledati sva tri portala – preporučila je ona. Sudeći prema dosadašnjim prodanim ponudama, građani su najviše zainteresirani bili za Ajdinoviće i Reumal Fojnicu. Također, u fokusu su i planine Igman, Vlašić i Bjelašnica. Na platformi “OdmoriuBiH” u prvih nekoliko sati prodano je više od 700 vaučera. Građani su najviše bili zainteresirani za ponude na Igmanu, u Tarčinu, Jajcu, Konjicu, Tuzli i okolini Mostara. Ova platforma danas nije imala problema s radom.

Trenutačno u ponudi nema vaučera za Neum, jedini bh. grad na moru, ali vrlo je moguće da će se idućih dana potpisati ugovor i s nekim ponuđačima iz tog grada.

Uvjeti kupnje

Uvjet kupnje je da osoba ima najmanje 18 godina i da ima prebivalište u Federaciji BiH ili registrirano prebivalište u Distriktu Brčko BiH, ali i entitetsko državljanstvo Federacije BiH te da nije ranije kupila ovaj paket u okviru ovog programa na jednoj od triju odabranih platformi. Turistički vaučer nije dostupan u fizičkom obliku, ne može se čuvati, prenositi, pokloniti ili prodati. Aktivira se pri kupnji jednog od turističkih paketa. Sve će platforme izvještavati o tome koliko je turističkih vaučera ostalo. Supružnici i njihova punoljetna djeca imaju pravo na jedan vaučer, no neće ih moći koristiti za isti turistički paket. Minimalna cijena pojedinačnog turističkog paketa u okviru ovog programa iznosi 250 KM te kupac prilikom kupnje mora minimalno nadoplatiti 50 KM ili više, u slučaju da je cijena paketa viša. Federalna ministrica okoliša i turizma Edita Đapo kazala je za “Avaz” kako je zadovoljna činjenicom da je javni poziv uspješno realiziran te da će građani imati na raspolaganju turističke vaučere. – Svi oni koji žele odmor provesti u BiH već od danas mogu kupiti neki od turističkih paketa i uživati u turističkim središtima širom BiH – Sarajevu, Mostaru, Bihaću, Travniku, Jajcu… Vjerujem da će dva milijuna KM, koliko smo izdvojili za vaučere, biti od koristi i građanima, domaćim turistima, ali i našim turističkim gospodarstvenicima – kazala je Đapo.

  DANAS je svetkovina svete Ane, majke Blažene Djevice Marije, sveta misa je na Rošnjačama-Župa Vinica

Objava Zbog velikog interesa pale stranice koje prodaju aranžmane pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi