ZAPIŠITE ODMAH OVAJ BROJ I STAVITE TU CEDULJU U NOVČANIK Privlači novac i štiti od retrogradnog Merkura

Muke retrogradnog Merkura se uskoro bliže kraju, ali astrolozi podsjećaju da će i – kad krene direktnim hodom 2. oktobra 2022. godine – ova planeta nastaviti da djeluje iz „retrogradne sjenke“.

Uz ovu astrološku „oluju“ na nebu, retrogardni su i Saturn i Uran, a pritom je aktivan i njihov kvadrat čiji negativni uticaj sve više jača. Sve je više pitanja – kako da se zaštitimo od ovoga, a numerolozi nude rešenje iz svog „faha“. Oni tvrde da je korisno nositi zaštitni kod u novčaniku, a za ovu nedjelju on glasi 865.

Trocifreni numerološki kod može da transformiše energiju u našu korist, a kažu da je najbolje da bude ispisan plavom bojom. Ako želite zaštitu za kuću, ostavite ga na odabrano mjesto u dnevnoj sobi – centralnom okupljanju porodice.

NEĆE ZNATI ŠTA IH JE SNAŠLO Retrogradni Merkur im donosi drastične promjene

Podsjetimo, tu je uvek dobro i da držite činiju sa voćem, a obezbedite i protok energije tako što ćete ukloniti nepotreban namještaj i razne sitnice.

Ako želite da privučete novac i obezbijedite ličnu zaštitu, stavite papir sa zaštitnim numerološkim kodom u novčanik i nosite sve do kraja nedjelje. Tada se papir baca u vodu.

Astrolozi podsjećaju da tokom retrogradnog Merkura treba obratiti pažnju na novac, komunikaciju, ugovore i dogovore i provjeriti sve planove za putovanje. Feng šui majstori savjetuju da se u kuću unese zvijezda sa 12 krakova.

BONUS VIDEO:

 

aloonline.ba

Popularno danas