More
  Vijesti'Vježbajmo zajedno' - besplatne grupne vježbe za mostarske studente

  ‘Vježbajmo zajedno’ – besplatne grupne vježbe za mostarske studente

  Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru podržao je projekt “Vježbajmo zajedno” koji je osmišljen kao program besplatnih grupnih oblika vježbanja za studente mostarskog sveučilišta, a održavat će se dva puta tjedno na “Trimuši” u Mostaru

  Kako se navodi u najavi, u izazovnim vremenima pandemije koronavirusa veliki broj sportsko-rekreativnih aktivnosti studenata Sveučilišta u Mostaru u zatvorenim prostorima je onemogućen što je rezultiralo smanjenjem tjelesne aktivnosti.

  • Tjelesno vježbanje ima nezamjenjivu ulogu u očuvanju fizičkog i psihičkog zdravlja. Pored toga, redovito bavljenje tjelesnom aktivnošću podići će osobnu razinu energije studenta, poboljšati raspoloženje i koncentraciju. Navedeno će omogućiti studentima kvalitetniji studentski život i lakše savladavanje studentskih obaveza. Također ne treba izostaviti i socijalni faktor kao aspekt druženja koje omogućuje opuštena atmosfera vježbanja u prirodi na otvorenom uz zadržavanje fizičke distance – priopćili su organizatori. Sam program, koji će se održavati dva puta tjedno, voditi će studentice završnih godina studija kineziologije Sveučilišta u Mostaru. Na početku i na kraju programa biti će organizirano testiranje aerobnih kapaciteta te će svi studenti imati uvid u svoje rezultate i napredak po završetku programa. Pored toga, prigodnim nagradama nagraditi će se studenti koji budu najredovitiji tijekom održavanja vježbi. Program je podržao Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru i bit će potpuno besplatan za sve zainteresirane studente.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  DRUGI UPRAVO ČITAJU

  spot_img