back to top

VIDEO: Posušanka Ana Širić oduševila u nokaut emisiji ‘The Voice Hrvatska’!

Večeras je u popularnoj emisiji ‘The Voice Hrvatska’ naša posušanka Ana Širić stala na veliku pozornicu i svojim nastupom oduševila sve prisutne, uključujući i svojeg mentora, poznatog glazbenika Damira Urbana. U napetoj nokaut fazi natjecanja, gdje su mentori morali donijeti teške odluke, Ana je briljirala i osigurala svoje mjesto u daljnjem natjecanju.

Damir Urban, suočen s izazovom odabira najboljih među svojim talentima, morao je birati između četiri izvanredne dame iz svog tima. Kolegica Vanna mu je kroz šalu predložila da raspusti svoj bend i formira novi s ovim izvanrednim glasovima. Urban, vidno ponosan na svoje kandidate, izrazio je svoje divljenje i zahvalnost damama, naglasivši kako je čast što su baš one odabrale njega za mentora i kako sad ima “takvu četverojbu da bi volio da ga djevojke nisu izabrale”.

Naša Ana Širić, s ponosom predstavljajući Posušje, bila je prvi izbor Damira Urbana i s pravom prolazi dalje u natjecanju. Njezin talent, strast i predanost glazbi nisu prošli nezapaženo, a njena budućnost u ‘The Voice Hrvatska’ izgleda svjetla.

Čestitamo Ani na izvanrednom uspjehu i želimo joj puno sreće u daljnjim fazama natjecanja. Posušje je uz tebe, Ana!

posusje.info

Objava VIDEO: Posušanka Ana Širić oduševila u nokaut emisiji ‘The Voice Hrvatska’! pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas