back to top

Veliki astro kalendar za februar

5. februar

Merkur prelazi u znak Vodolije, gdje će ostati do 23. februara. Donosi nam ogromno mentalno „razgibavanje“ što doprinosi unutrašnjim promjenama na nivou misaonih procesa. Važno je biti otvoren za nove stvari koje nam dolaze pod uticajem Plutona. Sve se mijenja.

9.februar

Mlad Mjesec u znaku Vodolije na 20 stepenu, otvara divne mogućnosti da započnemo nove stvari. Sve možemo drugačije i potpuno oslobođeni prošlih obrazaca. Ovo je trenutak istine i povezivanje sa onim što je donio Pluton u januaru. Najviše će osjetiti Vodolije, Lavovi i Škorpije.

13. februar

Mars prelazi u znak Vodolije pod uticajem Urana koji doprinosi velikoj napetosti i nemiru jer se ovdje Mars ne osjeća opušteno i fizički aktivno. Dolazi do pomijeranja energije, ali sve će biti neusklađeno i pod pritiskom. Mnogi koji su krajem januara osjetili razne vidove energetskih vibracija – sada se sve to više osjeća. Nije dobar period da se donose odluke i da se ulazi u bilo kakve rasprave.

16. februar

Venera ulazi u znak Vodolije gdje će boraviti do 11. marta. Dolazi do velikih promjena u načinu kako sagledavamo sebe i odnos prema sebi, potrebno je da se okrenemo sebi i da kod sebe pronađemo svoj pečat. A onda tako okrenuti sebi, možemo funkcionisati u partnerskom odnosu. Uran je vladar Venere i podstiče veliku energiju vrjednovanja sebe, svog rada i materijalizacija svojih želja.

19. februar

Sunce ulazi u znak Vodolije i tada počinje solarni ili godišnji horoskop za sve pripadnike ovog znaka. Tada se okrećemo energiji koja budi ličnu jedinstvenost, daje nam energiju da pokrenemo sebe, potencijale, talente, a oni koji su rođeni u znaku Vodolije – oni će imati ogromne emocije i izuzetnu snagu da se posvete sebi. Oni koji imaju podznak u znaku Vodolije – za njih je ovo izuzetan period mogućih uspjeha.

23. februar

Merkur prelazi u znak Ribe, gdje će biti pod uticajem Neptuna u znaku Ribe i to je ono što će se osjetiti i na globalnom nivou. Potpuna okrenutost ka svojim mislima koje su veoma konfuzne, zamagljene, teško da se možemo otrgnuti nekih misli iz prošlosti, misli obojenih brigom, tugom, nezadovoljstvom. Za sve rođene u znaku Ribe i Djevice posebno težak period jer neće moći da sagledaju svoju stvarnost.

24. februar

Pun Mjesec u znaku Djevice, a pod uticajem Merkura u Ribama. Potpuno zamagljen pogled na emotivno stanje unutar nas, Saturn u Ribama traži od nas da se okrenemo sebi iznutra, ali kroz disciplinu i posvećenost. Neptun u opoziciji stvara maglu ne vidimo niti sebe niti druge. Da li znaš ko si, teško pitanje. Najteže će ovo podnijeti rođeni u znaku Djevice, Blizanaca i Strijelčeva.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas