Ubio ženu nakon što se vratila s kćerine svadbe pa sebe. Otkriven motiv?

Motiv teškog zločina u Živinicama u BiH, u kojem je muškarac ubio ženu pa potom počinio samoubojstvo, jest ljubomora, tvrde lokalni mediji.

Nakon što su iz MUP-a Tuzlanske županije potvrdili kako je jučer navečer policija u jednoj kući u živiničkom naselju Podgajevi pronašla tijela žene i muškarca s prostrijelnim ranama te da je cijeli slučaj označen kao ubojstvo i samoubojstvo, mediji su objavili da je počinitelj i samoubojica Mevludin Aljić (58), dok je ubijena žena Tahira Čamdžić (52).

 

Sadržaj članka (otvori)

Motiv je ljubomora?

Portal Dnevnog avaza objavio je da je motiv zločina bila ljubomora. Aljić je navodno s Čamdžić bio u izvanbračnoj vezi, a ubio ju je nakon svađe neposredno po njenom povratku iz Njemačke, gdje je bila na svadbi svoje kćeri.

Aljić je u ženu pucao iz pištolja, a nema informacija da je Čamdžić ranije prijavila bilo kakav slučaj nasilja.

Ovo ubojstvo i samoubojstvo uslijedilo je deset dana nakon što je muškarac u Gradačcu ubio bivšu partnericu, koju je prije toga brutalno zlostavljalo, i sve to učinio dostupnim u prijenosu na društvenoj mreži. Potom je ubio još dvojicu muškaraca te ranio još tri osobe, a nakon toga je počinio samoubojstvo.

Sve okolnosti tog zločina još nisu razjašnjene, a ubojica do danas nije pokopan jer članovi njegove obitelji i dalje odbijaju preuzeti tijelo iz mrtvačnice.

Ubio ženu nakon što se vratila s kćerine svadbe pa sebe. Otkriven motiv? Dnevni.ba.

dnevni.ba

Popularno danas