U velikoj policijskoj akciji pronašli vrećicu marihuane

Postupajući u cilju suzbijanja zlouporaba opojnih droga policijski službenici PU Široki Brijeg, u suradnji s policijskim službenicima Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH te uz ispomoć Specijalne policije MUP-a HNŽ-a sa službenim psom za detekciju droga MUP-a HNŽ-a, rasvijetlili su kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga  iz čl. 238. KZ-a F BiH.

Naime, temeljem operativnih saznanja PU Široki Brijeg, uz suglasnost županisjkog tužitelja, zatražila je od Općinskog suda u Širokom Brijegu Naredbu o pretrazi obiteljske kuće, drugih objekata i vozila koje koristi D. B. (32), s prebivalištem u mjestu Crne Lokve.

Temeljem naredbe o pretrazi izdane od strane Općinskog suda u Širokom Brijegu policijski službenici PU Široki Brijeg, Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH i Specijalne policije, uz angažman službenog psa za detekciju droga MUP-a HNŽ-a, u mjestu Crne Lokve izvršili su pretragu obiteljske kuće, pratećih objekata i vozila koje koristi D. B. (32).

Tom prilikom policijski službenici pronašli su, te na izdanu Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta oduzeli, PVC vrećicu sa neutvrđenom količinom suhe biljne tvari koja izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu marihuanu, vagu za precizno mjerenje, mrvilicu i druge predmete koje se dovodi u vezu s izvršenjem kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga  iz čl. 238. KZ-a F BiH.

D. B. (32) lišen je slobode te je u službenim prostorijama PU Široki brijeg nad njim zavedena kriminalistička obrada.

  Studenti potajno snimali par u intimnom odnosu, za video saznao i njen dečko

Po kompletiranju predmeta PU Široki Brijeg podnijeti će Županijskom tužiteljstvu odgovarajuće izviješće protiv D. B. (32).

U velikoj policijskoj akciji pronašli vrećicu marihuane Dnevni.ba.

dnevni.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi