U nedjelju u Ružićima počinje prvo izdanje “Bristovica Kup”

Misa na Bristovici poseban je događaj koji, svake godine na prvu nedjelju u lipnju, zajedno okuplja mještane poglavito Ružića i Drinovaca.

Taj događaj predstavlja ostavštinu naših starih koju i dan danas njegujemo, a potaknuti tom ostavštinom organizira se novi događaj, koji će dodatno zbližiti dva susjedna sela!

U nedjelju 5. lipnja na igralištu Osnovne škole u Ružićima održat će se prvo izdanje Bristovica Kupa. Bit će to pravi nogometni spektakl u kojem će snage odmjeriti pobjednici seoskih turnira Ružića i Drinovaca.

Svečano otvorenje programa uz blagoslov svećenika započinje u 19 sati, nakon čega slijedi prvi susret u 19:30 sati između mlađih uzrasta Ružića i Drinovaca. Nakon njih u 20:30 sati na teren izlaze veterani Ružića i Drinovaca, a susret večeri zakazan je za 21:30 sati kada će snage odmjeriti pobjednik Ivanjdanskog turnira – Seline i pobjednik turnira u Drinovcima – Čaršija.

Sve vas ovim putem organizatori pozivaju da svojom nazočnošću uveličate ovaj događaj uz bogatu ponudu hrane i pića, te promo cijenu piva od 1 KM, a za dobar glazbeni štimung pobrinut će se Tamburaški sastav Fenjer!

Svečano misno slavlje na Bristovica je u 11 sati.

19. Ivandanjski turnir: Mnoštvo bogatog sadržaja u Ružićima

 

Post U nedjelju u Ružićima počinje prvo izdanje “Bristovica Kup” je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Šta vidjeti u Mostaru