U Austriji poginuo 19-godišnjak iz BiH

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Austriji sa subote na nedjelju poginuo je 19-godišnji mladić iz Jajca Dario Perak. Austrijski mediji su prenijeli da je on automobilom udario u portal tunela i poginuo na mjestu nezgode.

“Nesreća se dogodila u 01:15 sati. Službe hitne pomoći iz sastava vatrogasne brigade, spasilačke službe, ASFINAG-a i policije, mogle su samo konstatirati smrt i izvući tijelo stradalog iz smrskanog automobila”.

Rodbina stradalog Darija pokrenula je akciju kako bi se pomoglo njegovoj obitelji da prebace tijelo u Jajce radi sahrane. 

“Zamolila bih vas dobre ljude da doniramo kako bi njegovi roditelji i sestra mogli prevesti tijelo svog dragog sina i brata iz Austrije u svoj rodni grad Jajce na vječni počinak i kako bi im pomogli u ovim teškim trenucima. Hvala vam svima od srca i čuvajte se”, napisala je Marijana Pavičić, koja je pokrenula ovu akciju.

“Sa samo svojih 19 godina doselio se iz Jajca u Kapfenberg, gdje se ubrzo snašao i započeo svoj novi život. Nažalost je tragedija prekinula njegov mladi život”, dodala je.

Marijana je imala poruku za sve. “Ako imate nekoga koga želite vidjeti, ne odgađajte to za sutra, jer to sutra možda neće postojati”, poručila je.

Objava U Austriji poginuo 19-godišnjak iz BiH pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Adin
Adin
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi