Tvrtka iz Posušja dobila posao od Elektroprivrede BiH vrijedan 70 milijuna maraka

Tvrtka LAGER d.o.o. Posušje pobijedila je na natječaju kojeg je raspisalo Javno poduzeće Elektroprivreda Bosne i Hercegovine d.d. Sarajevo  za nabavu 400.000 tona mrkog uglja sa prevozom za potrebe Termoelektrane Kakanj, prenosi Indikator. 

Elektroprivreda BIH je primila četiri zahtjeva za sudjelovanje u natječaju, a pored tvrtke LAGER, natjecali su se ARNEX TRADING DMCC (Ujedinjeni Arapski Emirati), LX INTERNATIONAL Corp., Republika Koreja i Grupa ponuđača ILIĆ TRGOVINA, Zvornik i SOLE-KOMERC d.o.o. Dobanovci (Srbija).

– Otvaranje početnih ponuda je održano 11. prosinca 2023. godine. Ponuđač Lager d.o.o. Posušje je u početnoj ponudi ispunio uvjete iz poziva za dostavljanje početne ponude, te prihvatio nacrt ugovora i tehničke zahtjeve za isporuku uglja asortimana Mrki. Na osnovu početne ponude od ponuđača je zahtijevano da preispita ponuđenu cijenu i upućen je poziv za dostavljanje konačne ponude. Otvaranje konačnih ponuda je održano 13.12.2023. godine, a ponuđač Lager d.o.o. Posušje je dostavio konačnu ponudu u iznosu od 69.972.000,00 KM bez PDV-a.S obzirom daje dostavljena samo jedna ponuda nije moguće održavanje e-aukcije, obrazložili su iz Elektroprivrede BiH.

Podsjećamo, Elektroprivreda BH je javnu nabavu procijenila na 70.120.000,00 KM bez PDV-a.

U obavijesti tvrtke se navodi da se Sektor za komercijalne poslove zadužuje da u roku od tri dana, a najkasnije u roku od sedam dana od dana donošenja, odluku o izboru dostavi ponuđaču i time ga obavijesti o rezultatima postupka.

Objava Tvrtka iz Posušja dobila posao od Elektroprivrede BiH vrijedan 70 milijuna maraka pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas