Tehnološki park Posušje: 6.Javni poziv za obuku CNC programera/operatera

S ciljem pružanja novih znanja i radnih vještina potrebnih za obavljanje poslova operatera/programera na CNC strojevima za obradu metala i plastike, stručnog osposobljavanja radi pronalaska radnog mjesta ili samozapošljavanja nezaposlenih osoba te osiguravanja kvalificirane radne snage domaćim poduzećima, Fondacija Tehnološki park Posušje poziva sve zainteresirane punoljetne osobe da podnesu prijavu zapohađanje obuke osposobljavanja za operatera/programera na CNC strojevima za obradu metala i plastike.

Osnovne informacije o obuci

Obuka je organizirana u trajanju od 150 sati, a uključuje obuku u programima SolidWorks i SolidCAM, te praktičnu obuku na CNC strojevima. Obuka se održava kroz 4 mjeseca, 3 puta tjedno u vremenu od 16:30 – 21:30 sati u prostorijama Fondacije u sklopu Logističkog centra Posušje na adresi Poduzetnička zona Osrdak, Rastovača polje 40.

Ukupna cijena obuke je 1.600,00 KM, a 25% ovog iznosa osiguravaju osnivači Fondacije, Općina Posušje i JU Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke-HERAG. Cijena obuke za polaznika iznosi 1.200,00 KM. Prava i obaveze između Fondacije i odabranih polaznika obuke biti će definirani pojedinačnim ugovorima, koji će biti zaključeni prije početka obuke.

Podnošenje prijava

Uz prijavu je potrebno navesti kontakt broj telefona i e-mail adresu te priložiti sljedeće dokumente:

  • Preslika uvjerenja o prebivalištu (ne starije od 6 mjeseci)
  • Preslika osobne iskaznice
  • Preslika završne svjedodžbe srednje škole ili diplome
  • Životopis

Prijave po ovom Javnom pozivu s pratećom dokumentacijom slati na e-mail: [email protected] ili preporučeno putem pošte/osobno dostaviti na adresu: Fondacija Tehnološki park Posušje, Logistički centar Posušje, Poslovna zona Osrdak, Rastovača polje 40, 88240 Posušje

S naznakom „Javni poziv za obuku za CNC programera/operatera – NE OTVARATI“.

Javni poziv ostaje otvoren do 12.05.2023. godine.

Nepotpuni zahtjevi i zahtjevi podneseni izvan roka neće se uzimati u razmatranje. U slučaju velikog broja prijava prednost imaju kandidati s prebivalištem na području općine Posušje i ŽZH, a Fondacija zadržava mogućnost organiziranja razgovora sa zainteresiranim kandidatima o čemu će biti obaviješteni putem e-maila.

Dodatne informacije

Sve upite u vezi s obukom moguće postaviti i putem e – maila: [email protected] ili na broj telefona 063/826-490 Stipe Bešlić, priopćeno je iz Fondacije Tehnološki park Posušje.

Objava Tehnološki park Posušje: 6.Javni poziv za obuku CNC programera/operatera pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas