Sućut obitelji Ante Bakovića uputio je Andrej Plenković: “Bio je istinski domoljub te čovjek velikog srca i duše”

Ante Baković, jedan od utemeljitelja HDZ-a i predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza umro je u 55. godini, izvijestili su iz te stranke, a sućut obitelji izrazio je i premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković naglasivši kako je bio istinski domoljub te čovjek velikog srca i duše.

“S velikim žaljenjem primio sam vijest o preranom odlasku našeg Ante, kojeg sam izuzetno cijenio. Kao utemeljitelj HDZ-a, koji je dobro poznavao prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana i s njim surađivao, uvijek se čvrsto zauzimao za vrijednosti naše stranke te boljitak Hrvatske i hrvatskog naroda u BIH”, naglasio je Plenković.

Baković je, kako je istaknuo, bio istinski domoljub, čovjek velikog srca i duše, kojeg optimizam nije napuštao ni u najtežim danima te čovjek silne energije koji je uvijek nastojao pronalaziti rješenja i vjerovati u njih.

“Kao predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza neumorno je radio na razvoju hrvatske odbojke i sporta u cijelosti, kao i stvaranju kvalitetnijih uvjeta hrvatskim odbojkašicama i odbojkašima.U ovim teškim trenucima za vašu obitelj, molim vas primite iskrenu sućut uime HDZ-a i moje osobno”, stoji u sućuti Andreja Plenkovića.

HRT

Objava Sućut obitelji Ante Bakovića uputio je Andrej Plenković: “Bio je istinski domoljub te čovjek velikog srca i duše” pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Popularno danas