SL: Zvezdina “petarda” za rođendan!

sl: zvezdina "petarda" za rođendan!sl: zvezdina "petarda" za rođendan!

Navijači Crvene zvezde proslavili su 78. rođendan kluba na utakmici s Novim Pazarom, a igrači na terenu uzvratili su dobrom igrom i uvjerljivom pobjedom – 5:1 (2:1).

Crvena zvezda je utakmicu započela u izmijenjenom sastavu i podmlađenom sastavu, ali je od starta nametnula svoj ritam.

Nakon prve velike šanse došli su do kornera nakon kojeg je postignut pogodak.

kanga je izveo korner, a najbolji u skoku bio je Rakonjac koji je iskoristio svoju visinu i po prvi put u dresu prvaka Srbije upisao se u listu strijelaca.

Crveno-beli su nastavili sa napadima i posle primljenog gola, ali su gosti zaigrali mnogo odlučnije i uspeli da izbore jedanaesterac.

Nakon ubačaja lopta pogađa u ruku Aleksandra Dragovića i sudac pokazuje na bijelu točku.

Majdevac je bio precizan u 25. minuti za 1:1.

Crvenoj zvezdi nije trebalo dugo da postigne gol, jer je nakon reakcije VAR-a dosuđen jedanaesterac i za njih. Novopazarac je neoprezno igrao rukom u šesnaestercu i bila je to šansa da Kanga dovede Zvezdu u vodstvo.

Do kraja poluvremena Novi Pazar je imao veliku priliku jer je Ergelash sa 20 metara uputio loptu, ali je ona pogodila stativu Borjana.

U drugom poluvremenu Zvezda je potpuno kontrolirala igru ​​i opkolila gol gostiju iz Pazara.

Nisu uspjeli stvoriti veće prilike, a ritam se ubrzao nakon izmjena i ulaska Mirka Ivanića u igru.

Treći pogodak stigao je 15-ak minuta prije kraja, a strijelac je ponovno bio Gelor Kanga. Gabonac je podigao publiku na noge odličnim udarcem s 20 metara pod gredu za 3:1.

Kanga je nakon tog pogotka ubrzo upisao i asistenciju nakon što je poslužio Alexandera Kataija koji majstorski lobuje vratara gostiju za 4:1.

Crvena zvezda tu nije stala i brzo je stigla do petog gola. Mitrović je dubinski primio loptu i slabo je zahvatio, no Rakonjac je dobro ispratio loptu i uspio je pospremiti u mrežu za 5:1.

Nakon ove pobjede Crvena zvezda ostaje uvjerljivo prva sa 72 boda, dok je Novi Pazar na 6. mjestu sa 44.

Sportska centralajavno.ba

Popularno danas