More
  VijestiRumunjski veleposlanik kod mostarskog gradonačelnika

  Rumunjski veleposlanik kod mostarskog gradonačelnika

  Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je u nastupni posjet veleposlanika Rumunjske u Bosni i Hercegovini Antona Pacuretu.

  Veleposlanik se interesirao o odnosu i suradnji između zakonodavne i izvršne vlasti u Gradu Mostaru nakon formiranja vlasti, kakav je odnos s višim razinama vlasti te koliko političke prilike u državi utječu na Grad Mostar i procese u njemu.

  Također, istaknuo je zanimanje za uspostavu gospodarske suradnje, turističku ponudu te u tom kontekstu rad Zračne luke Mostar i kakve su izgledi u dogledno vrijeme za uspostavu stalnih zračnih veza s Mostarom, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

  Gradonačelnik Kordić je kazao kako je suradnja na gradskoj razini vrlo dobra i da se puno truda ulaže u pripremu važnih odluka uz dijalog i uvažavanje svih dionika.

  Naglasio je kako je Mostar primjer da se uz dijalog i izgradnju povjerenja, koje je rezultat osjećaja zastupljenosti svih naroda koji su birali svoje predstavnike u izvršnu i zakonodavnu vlast, može i treba graditi bolja budućnost za mlade te da se tako treba pronaći i rješenje oko izmjene izbornog zakona na razini države.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  DRUGI UPRAVO ČITAJU

  spot_img