“Rama” je u finalu doigravanja lige Košarkaškog saveza Herceg-Bosne!

Košarkaši HKK “Rama” su se pobjedom protiv HKK “Grude” plasirali u finale doigravanja Lige Košarkaškog saveza Herceg-Bosne. Utakmica je završila rezultatom 74:65.

Treća utakmica doigravanja između HKK “Rama” i HKK “Grude” odigrana je u prepunoj Sportskoj dvorani u Prozoru. Prvu utakmicu doigravanja dobili su gosti iz Gruda, a onda je uslijedio uzvrat u Grudama kada su košarkaši “Rame” dobili taj susret te se igrala treća utakmica u nedjelju 26. ožujka 2023. godine.

Košarkaši HKK “Rama” euforično su ušli u utakmicu nošeni izrazito velikom potporom publike. Nakon prvog vodstva osjetilo se da će to biti tvrda utakmica što se na kraju i pokazalo konačnim rezultatom jer je postignuto manje koševa nego što je prosjek.

Domaćini su tijekom cijele utakmice vodili iako su se gosti iz Gruda često primicali na minimalni zaostatak. Iako su s minimalnim iskustvom u seniorskim natjecanjima večeras su košarkaši Rame odigrali ozbiljnu utakmicu uz poštivanje taktičkih savjeta trenera Ivice Vukoje i pomoćnih trenera Mije Knježevića i Tonija Burića.  Na terenu se vrlo važnim pokazalo iskustvo kapetana Ante Ćališa.

Najviše je poena ubacio Patrik Ćavar 25, zatim Ante Ćališ 23, Vilim Perković 10, Ivica Tomić 8 te Petar Begić 6. Najviše je skokova imao Ivica Tomić 12, asistencija Patrik Ćavar 8. HKK “Rama” će se u finalu doigravanja lige KSHB sastati protiv “Čapljine”.

“rama” je u finalu doigravanja lige košarkaškog saveza herceg-bosne!

 

 

 

Sviđa Vam se članak? Podijelite ga!ramski-vjesnik.ba

Popularno danas