Radniku sajma osam godina zatvora zbog obljube djevojčice

Okružni sud u Doboju osudio je R. I. iz okoline Modriče na osam godina zatvora zbog obljube 14-godišnje djevojčice, s kojom je dobio dijete!

Kako je priopćio sud R.I. je oglašen krivim za obljubu s djetetom mlađim od 15 godina. U presudi se navodi da je R.I. u kolovozu 2019. godine stupio u ljubavnu vezu s tada 14-godišnjom V.M. (rođena 2005.) u namjeri da je “obljubi”. U to vrijeme R.I. je radio na sajmu u okolini Modriče i djevojčicu je obljubio u kamp kućici koju koriste zaposleni.

“Znajući da je oštećena dijete, mlađe od 15 godina, optuženi je tijekom održavanja sajma 24. kolovoza u kamp kućici, koju su koristili zaposleni, stupio u spolne odnose s V.M. Ona je ostala u drugom stanju i 20. rujna 2020. godine j rodila djevojčicu za koju je DNK vještačenjem utvrđeno da joj je R.I. biološki otac”, navodi se u presudi.

U izrečenu kaznu zatvora optuženom je uračunato vrijeme provedeno u pritvoru od 23. veljače ove godine. Nakon presude optuženom je ukinut pritvoru i pušten je na slobodu, ali su mu određene mjere zabrane napuštanja boravišta, a oduzeta mu je putovnica, te zabranjen prelazak granice s osobnom kartom. Dužan je i da se jednom mjesečno javlja u PS Modriča.

Objava Radniku sajma osam godina zatvora zbog obljube djevojčice pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi