More

  Predstava ‘Novo normalno show’ u petak u Narodnom pozorištu Mostar

  Predstava “Novo normalno show”, autora i redatelja Ivana Leme, nastala prema motivima djela Iniga Ramireza de Hara, odigrat će se u petak, 12. ožujka, u Narodnom pozorištu u Mostaru (NPM) s početkom u 20 sati.

  Predstava govori o situaciji s kojom smo suočeni u vrijeme pandemije koronavirusa na zanimljiv, drugačiji, intrigantan i duhovit način, te propituje stanje ljudi koji su svakodnevno “bombardirani” raznim informacijama, i naglo prisiljeni prilagoditi se novom načinu života poštivajući mjere, naredbe i pravila vladajućih, priopćeno je iz NPM-a.

  “Kroz predstavu upoznajemo i mladi bračni par čiji je odnos stavljen u iskušenje uzrokovan novonastalom situacijom i mogućnostima koje im se nude”, kazali su iz Pozorišta.

  Glumačku postavu čine Emir Sejfić, Ajla Hamzić, Emir Spahić, Vedran Vilogorac, te članice Plesnog studija “Mo-Stars” Džana Kalajdžić, Alda Tucaković, Sara Kulak i Naida Džiho.

  Dramaturgiju predstave potpisuje Emina Kovačević, scenografiju Vesna Režić, kostimografiju Mirjana Zagorec, glazbu Zvonimir Dusper, a koreografiju Nataša Jekić i Danijela Mekić.

  Predstava se ne preporučuje gledateljima mlađim od 16 godina, a bit će odigrana uz poštivanje svih mjera i naredbi Kriznog stožera Federacije BiH koje su na snazi, stoji u priopćenju.

  FENA

  najnovije

  spot_img