Potraga završila tragično: Policija otkrila tijelo 14-godišnje djevojčice 300 kilometara od kuće

Nakon otkrića tijela u Teufelseeu u Wetteraukreisu u Hessenu,o čemu je Fenix-magazin.de već pisao, policija je objavila priopćenje: radi se o nestaloj 14-godišnjoj Ayleen iz Baden-Württemberga. Djevojčica je pronađena mrtva oko 300 kilometara dalje od svoje kuće.

Kako prenosi “Badische Zeitung”, prva saznanja upućuju na nasilnu smrt djevojčice. Policija će više informacija objaviti u ponedjeljak.

Prema informacijama iz “Schwarzwälder Bote” postoji osumnjičeni u slučaju Ayleen. Navodno je riječ o ranije osuđivanom seksualnom prijestupniku. Navodi se da je 14-godišnjakinja prethodno kontaktirala s muškarcem putem chata.

Ubrzo nakon Ayleenina nestanka, muškarac je već bio ispitan. U policiji to nisu željeli potvrditi na upit novinara Focus online, već su pozvali na press konferenciju u ponedjeljak u 14 sati.

Šetač pored jezera rekao je za “Bild am Sonntag”:

“Bio sam šokiran, u petak je na našem jezeru bio veliki broj policije. Čuo sam da su iz vode izvukli mrtvu djevojku.”

Od 21. srpnja policija je tragala za mladom djevojkom. Iz kuće svojih roditelja u Gottenheimu otišla je oko 18 sati i od tada joj se gubi svaki trag.

Potraga završila tragično: Policija otkrila tijelo 14-godišnje djevojčice 300 kilometara od kuće Dnevni.ba.

dnevni.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Šta vidjeti u Mostaru