Posjet predstavnika ANC BiH Općini Posušje

Jučer su u posjeti Općini Posušje bili predstavnica ANC BiH projekta dr. Suzana Madžarić te dva eksperta iz Italije Gaetano Ladisa i Gianluigi Cardone koji su u misiji u BIH u okviru ANC BIH projekta. Sastanak su održali s predstavnicima Općine Posušje koji su uključeni u općinski tim za izradu Strategije ruralnog razvoja općine Posušje koja je bila i tema ovog sastanka. Razgovaralo se i o izazovima s kojima se susreće tim za izradu ovog dokumenta te potrebama poljoprivrednih proizvođača, područjima u kojima bi se trebala obavljati edukacija zaposlenih kao i poljoprivrednih proizvođača  te izgradnji gradske tržnice u samom centru grada.

Podsjetimo kako je Općina Posušje ušla u projekt „Održivi ekonomski razvoj i zaštita životne sredine područja s prirodnim ograničenjima u Bosni i Hercegovini” vrijedan oko 54.000 eura čiji je Nositelj aktivnosti je ANC-BiH, uz podršku Ministarstva vanjskih poslova i međunarodne suradnje Italije, talijanske agencija za razvoj i suradnju (AICS) i Međunarodnog centra za napredne mediteranske agronomske studije – Mediteranski agronomski institut – Bari (CIHEAM Bari) te suradnju s Ministarstvom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH.

posjet predstavnika anc bih općini posušje
posjet predstavnika anc bih općini posušje
posjet predstavnika anc bih općini posušje

Objava Posjet predstavnika ANC BiH Općini Posušje pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas