Počela nova akademska godina na Filozofskome fakultetu SUM-a

-

Na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Mostaru počela je nova akademska 2021./2022.  godina susretom studenata s pročelnicima i tajnicima studija.

 Dekan Filozofskoga fakulteta SUM-a prof. dr. sc. Ivica Musić je istaknuo kako se želi studentima ponuditi suvremeno, moderno i cjelovito obrazovanje čiji će krajnji rezultat biti kompletan i kompetentan stručnjak, ali i intelektualac koji je sposoban svoje stručno znanje staviti u širi kontekst i oploditi ga spoznajama iz drugih područja ljudskoga znanja.

 – Uvjeren sam da je svatko od vas sposoban ostvariti iznimne rezultate. Ne biste se smjeli pozivati na teške okolnosti u kojima se nalazimo. Štoviše, upravo se u raznim teškoćama razvija čvrst karakter. Stoga vas potičemo da svoje potencijale što više razvijate. U tome ćete imati našu snažnu i trajnu potporu. Iskoristite to na vlastitu dobrobit, ali i na korist našega društva koje vapi za korjenitim promjenama – kazao je dekan Musić.

 Početak nastave prema rasporedu predavanja za sve godine studija bit će od utorka, 5. listopada, a nastava u zimskome semestru akademske 2021./2022. godine održavat će se uživo, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

spot_img
spot_img

Mostar vijesti