Počela nova akademska godina na Filozofskome fakultetu SUM-a

Na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Mostaru počela je nova akademska 2021./2022.  godina susretom studenata s pročelnicima i tajnicima studija.

 Dekan Filozofskoga fakulteta SUM-a prof. dr. sc. Ivica Musić je istaknuo kako se želi studentima ponuditi suvremeno, moderno i cjelovito obrazovanje čiji će krajnji rezultat biti kompletan i kompetentan stručnjak, ali i intelektualac koji je sposoban svoje stručno znanje staviti u širi kontekst i oploditi ga spoznajama iz drugih područja ljudskoga znanja.

 – Uvjeren sam da je svatko od vas sposoban ostvariti iznimne rezultate. Ne biste se smjeli pozivati na teške okolnosti u kojima se nalazimo. Štoviše, upravo se u raznim teškoćama razvija čvrst karakter. Stoga vas potičemo da svoje potencijale što više razvijate. U tome ćete imati našu snažnu i trajnu potporu. Iskoristite to na vlastitu dobrobit, ali i na korist našega društva koje vapi za korjenitim promjenama – kazao je dekan Musić.

 Početak nastave prema rasporedu predavanja za sve godine studija bit će od utorka, 5. listopada, a nastava u zimskome semestru akademske 2021./2022. godine održavat će se uživo, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi