back to top

Ovnu značajno poznanstvo, Škorpiji pojačan stres

OVAN

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara 2024. godine donosi niz iznenadnih događaja koji će vam prijati. Kraj monotonije, spremite se za promene i na poslovnom i na ljubavnom polju. Početkom nedelje ćete se uveriti da se trud isplatio, očekuje vas napredak u svakom smislu. Ako ste slobodni, imaćete priliku da steknete nova poznanstva i zanimljivu komunikaciju. Ukoliko ste zauzeti, rezervišite omiljeno mesto za vikend i iznenadite partnera. Vreme je za ozbiljne teme. Dobro se osećate. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

BIK

Vaš nedeljni horoskop vas upozorava na nove osobe u poslovnom timu. Otvorite „četvoro očiju“ ako želite da izbegnete greške, nesporazume ili mogućnost da budete prevareni. Ova nedelja vam donosi važnu lekciju – ne očekujte od drugih da postupe onako kako biste vi. Ljubavna situacija ne donosi velike promene, ali zvezde kažu da će sitne prepirke sa partnerom biti lako premostive. Ako ste slobodni i želite da krenete dalje, važno je da otpustite prošlost. Jačajte imunitet. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

BLIZANCI

Sam početak nedelje je turbulentan. Iznenadne poteškoće na poslovnom polju mogu u potpunosti da promene vaše planove, ali zvezde vas savetuju da odložite novčane transakcije. Nije povoljan trenutak za pozajmice i velika ulaganja. Dugogodišnji prijatelj može da vam pomogne od sredine nedelje, ne odbijajte pomoć. Horoskop vas savetuje da se krećete što više, prijaće vam osećaj da ste u centru pažnje gde god da se pojavite. Odlična nedelja za jačanje odnosa sa partnerom ili stupanje u nov emotivni odnos. Čuvajte se prehlade. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

NAJTAČNIJI KINESKI HOROSKOP Pročitajte 7 ključnih riječi koje opisuju baš vaš znak

RAK

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara 2024. godine vam donosi pozitivnu energiju, vedre ljude i sjajne trenutke! Sve ćete postići sa lakoćom, a na samom početku ćete proslaviti veliki uspeh! Finansijska situacija će se stabilizovati, ali horoskop vas savetuje da ne trošite novac na nepotrebne stvari. Ovo je odličan trenutak za planiranje budžeta. Partner je spreman da usvoji vaše predloge za poboljšanje odnosa. Ako ste slobodni, ne srljajte olako u komunikaciju sa svima. Više spavajte. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

LAV

Vaš entuzijazam i samopouzdanje biće na vrhuncu, što će privući pažnju ljudi oko tebe. Cele nedelje ćete se osećati hrabro i spremno da preuzmete izazove. Na poslovnom planu fokusirajte se na ciljeve i pokažite da možete da budete lider. Vaše inovativne ideje mogu da privuku pažnju nadređenih. U ljubavi, zvezde vam savetuju da pokažete svoju strastvenu stranu. Izrazite svoje emocije koje će otvoreno ojačati vaše veze. Meditacija može da vam pomogne da održite ravnotežu i izbegnete stres. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

DEVICA

Ovo je nedelja kada ćete jasno definisati prioritete. Bićete vredni, spremni da postignete rezultate i unapredite zaradu, ali ne po svaku cenu. Vreme je da zastanete i posvetite se privatnom životu. Sredinom nedelje bićete preplavljeni emocijama, jedna osoba vam neće izbijati iz glave. Sjajna komunikacija može lako da preraste u vezu na duže staze. Ako ste zauzeti, ovo je odličan period za razgovor o zajedničkom životu, proširenju porodice i planovima za budućnost. Pojačajte unos vitamina i uvedite fizičku aktivnost. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

VAGA

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara 2024. godine vam donosi veliko uzbuđenje. Željno ćete iščekivati avanturu koju planirate da ostvarite, a ona će se ispuniti tokom vikenda. Ukoliko treba da potpisujete važne ugovore, bolje ih odložite za narednu nedelju. Mogu da vam se potkradaju sitne greške. U ljubavi ste već sumnjičavi prema partneru, imaćete utisak da nešto krije. Komunikacija je ključ uspeha, ali i intuicija koju treba da poslušate. Dobro se osećate. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

PRIPREMITE SE ZA UZBUDLJIV PERIOD Ovi znaci će uskoro pronaci sreću za cijeli život!

ŠKORPIJA

Fokusirajte se na saradnju i timski rad. Možda će biti mnogo izazova, ali dobra komunikacija sa kolegama će vam pomoći da prevaziđete prepreke. Otvorite se za nove ideje i budite spremni na promene, može da vam se isplati višestruko! Bilo da ste zauzeti ili slobodni, ove nedelje možete da očekujete pojačanu strast i emotivnu dubinu u svojim odnosima. Mnoge Škorpije će odlučiti da pruže šansu osobama koje dugo poznaju. Pojačan stres pokušajte da rešite bilo kakvim vidom relaksacije. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

STRELAC

Vaš nedeljni horoskop od 12. do 18. februara 2024. godine vam donosi sjajne vesti! Ovo je najuspešnija nedelja od početka godine za vas. Imaćete čemu da se radujete, sledi veliko slavlje sa porodicom. Pozitivnu energiju usmerite i na posao, iskoristite priliku da završite sve ono što je započeto. Vaša optimistična priroda mogla bi da vam pomogne u prevazilaženju prepreka. Budite oprezni sa finansijama. Dobro se osećate. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

JARAC

Ako imate poslovne ili finansijske ciljeve, postavite realne korake kako biste ih ostvarili. Fokusirajte se na dobru organizaciju. Imaćete pregršt obaveza, ali razmislite da li sami prihvatate i više nego što je u vašoj mogućnosti da obavite. Mogući su problemi sa rokovima. Ove nedelje možete da doživite dublje emocionalne povezanosti sa nekom novom osobom. Ako ste u vezi, posvetite se razgovoru o zajedničkim ciljevima i planovima. Moguća nesanica. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

IMAJU SJAJAN NJUH ZA BIZNIS Ovi znakovi su rođeni da budu bogati

VODOLIJA

Imate sjajnu priliku da unovčite svoj hobi. Budite slobodni da pokažete svu svoju kreativnost, isplatiće vam se. U ljubavi ćete možda osetiti potrebu za više slobode. Ako ste u vezi, važno je da komunicirate sa partnerom o svojim potrebama i očekivanjima. Slobodne Vodolije mogu da dožive neočekivane susrete koji će ih podstaći na razmišljanje o svojim emotivnim željama. Čuvajte se prejedanja. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

RIBE

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara 2024. godine kaže da ćete biti veoma zauzeti ove nedelje. Neka mlađa ženska osoba može da vam pomogne na poslu. Budite uporni i ne odustajte od ciljeva. Ne dozvolite drugima da vam se mešaju u planove. Što se ljubavi tiče, neke promene mogu da vas iznenade. Ako ste slobodni, očekujte poznanstvo sa osobom koju možete da upoznate preko prijatelja. Dobro se osećate. Najbolji dani biće vam ponedeljak i utorak.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas