PAO AVION U BiH: Poginuli pilot i njegova kćerka

Danas malo nakon 15 sati na području Prijedora u BiH pao manji sportski avion, potvrđeno je za Klix. 

Policija još nije službeno objavila službene informacije o stradalima i ozlijeđenima, kao ni o broju osoba koje su bile u avionu.

Poginuli pilot i njegova 21-godišnja kći

Prema neslužbenim informacijama Klixa, poginule su najmanje dvije osobe nakon što je avion pao na njivu kraj magistrale Prijedor – Kozarska Dubica, blizu skretanja prema Crnoj Dolini. Avaz neslužbeno doznaje da su poginuli pilot i njegova 21-godišnja kći.

Agencija Srna javlja da mjesto nesreće osiguravaju pripadnici PU Prijedor, a prisutni su i pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice. Na mjesto nesreće došao je i gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor.

S nesrećom je upoznato Tužiteljstvo BiH, a dežurni tužitelj je izdao upute policijskim agencijama i nadležnim tijelima za civilno zrakoplovstvo.

Klix piše da je zatraženo i osiguranje mjesta nesreće i poduzimanje svih potrebnih aktivnosti kako bi se utvrdili svi detalji i informacije u vezi s nesrećom.

“Bit će izvršeno prikupljanje svih podataka i dokumentacije o navedenom letu, zrakoplovu, mjestu uzlijetanja, predviđenom kretanju, kao i osobama koje su upravljale i nalazile se u letjelici, kao i svim drugim okolnostima, potrebnim za utvrđivanje svih činjenica povezanih s nesrećom u kojoj ima smrtno stradalih osoba”, priopćili su iz Tužiteljstva BiH.

PAO AVION U BiH: Poginuli pilot i njegova kćerka Dnevni.ba.

dnevni.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi