Ovi znakovi su živa vatra u krevetu

Tek kad je zadovoljstvo obostrano, možemo govoriti o dobrom se*su.

Većina žena složiće se da kvalitetan se*s nije isključivo fizičke prirode. Ljubav prema vlastitom tijelu i samopouzdanje puno su važniji elementi za uzbuđenje.

Astrologija kaže da komunikativni ljudi najviše uživaju u se*su, jer su najopušteniji i najotvoreniji. U nastavku teksta možete da proverite da li se i vaš horoskopski znak našao na listi onih koji su najbolji u krevetu.

1. Škorpija

Škorpije su poznate po svom intenzivnom seksualnom apetitu. Njihova se*sualna inteligencija jako je razvijena, pa vrlo lako mogu da razlikuju emocije od tjelesnog zadovoljstva. Škorpija vlada osmom kućom Zodijaka, u kojoj do izražaja dolaze upravo se*s i strast.

Jedna od glavnih osobina Škorpije je senzualnost koja je baš zarazna. Škorpija ima puno samopouzdanja i smatra da se*s i sram ne idu u istu rečenicu. Iako mogu vrlo lako da odvoje se*s od emocija, ipak najviše uživaju u se*su sa voljenom osobom.

2. Lav

Kraljice horoskopa takođe su našle svoje mjesto na listi najboljih u krevetu. Rođeni kao vođe svoje sposobnosti pokazuju i pod čaršafima. Bez srama će da kažu šta ih uzbuđuje i predložiće partneru razne pikanterije koje će ga izuti iz cipela.

Realizovanje fetiša, seksi veš, igračke i razna pomagala sastavni su deo seksualnog života prosječnog horoskopskog Lava.

STRASTVENI SU I MOGU SATIMA DA VODE LJUBAV Osobe sa ovom krvnom grupom su najbolji u seksu

Lavice smatraju da se*s postoji za uživanje, pa će svaka avantura pod čaršafima u kojoj učestvuje jedna Lavica biti avantura za pamćenje. Svjesne su svojih kvaliteta, a znaju da treba da porade i na muškom egu kako bi se*s bio savršen. Velikodušne su, zaigrane i luckaste i mnogi će ih izdvojiti kao najseksepilnije žene horoskopa.

3. Ovan

Ovnovi su avanturisti koje će mnogi opisati kao glavne seksualne akrobate horoskopa. Jako su inovativni, pa sa njima nikad nije dosadno.

Osim što će predlagati razne vratolomije koje će začiniti svaki odnos, izuzetno su posvećeni partneru. Ipak, treba biti svjestan da su posvećeni kako bi se pokazali u najboljem svjetlu, a ne kako bi zadovoljstvo partnera stavili na prvo mesto. Najsebičniji znak najbolje prolazi u se*sualnom životu, jer su mu zvijezde naklonjene i uvek mu šalju ono što im treba.
Bilo da traži ljubav ili se*s, ovaj inteligentni znak uvek zna kako da realizuje svoje želje i potrebe.

4. Ribe

Nježne Ribe na prvu se čine kao sramežljiva nevinašca. Međutim, jednom kad se opuste, u njima se probude strastvene osobe koje uživaju u seksu, a baš zbog toga jedan su od najboljih seksualnih partnera od svih horoskopskih znakova.

Ribe su poznate kao veliki kreativci sa razvijenom maštom. Upravo zbog toga sa njima takođe nikad nije dosadno. Teško će emotivna Riba pristati samo na se*s, ali ako osvojite njene emocije, dobićete strastvenog partnera u krevetu.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas