back to top

Ovi znaci Zodijaka su “uvijek u pravu”

Dobar brak znači ljubav, ali i odricanja i “napore” sa obje strane. Postoje trenuci kada se jedan ili oba partnera suočavaju s neuspjehom – tada mogu ili prihvatiti neuspjeh ili okriviti partnera. Pogledajte koji to znakovi Zodijaka krive svoje partnere za neuspjehe u životu.

Ovan
Kao partneri, Ovnovi ponekad imaju problema da budu istinski zaljubljeni u svog supružnika jer se bore sami sa sobom. Muče se s prihvatanjem i voljenjem sebe. To je jedan od razloga zašto pronalaze greške u svom partneru i skloni su za male stvari koje idu po zlu okrivljave partnera. To može dugoročno da uništi brak.

Bik
Iako je Bik obično vrlo pošten, teško im je da prihvate neuspjeh pa često prebacuju krivicu sa sebe. Kako bi se osjećali manje krivim, sve svaljuju na svog partnera – to je vrsta emocionalne manipulacije i može da muči supružnika.

Vodolija
Neke Vodolije su narcisi, skloni su da okrivljuju sve ljude oko sebe umjesto da prihvate ličnu ruku kao ključni razlog neuspjeha. U takvim slučajevima njihov supružnik postaje kolateralna šteta jer se slučajno našao u blizini kao pojedinac koji pruža podršku, a koju Vodolije mogu lako negativno da iskoriste kad stvari krenu po zlu, prenosi Naj portal.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas