Održana molitva za hrvatskoga viteza Dragana Šumanovića i hrvatske branitelje

Okupljajući se i danas u devet sati pokraj groba pok. Dragana Šumanovića, rodbina, prijatelji, sumještani i suborci još jednom prisjetili su se ovoga hrvatskoga viteza i svih hrvatskih branitelja, kojima se u čast čitavo jedno desetljeće održavao Memorijalni malonogometni turnir Dan Oluje i dani Mandina Sela. Turnir nismo u mogućnosti više organizirati, no nije zaboravljena žrtva hrvatskih branitelja, čijom smo žrtvom i dobili dugo žuđenu slobodu.

Upaljene su svijeće, a budući da zbog korona virusa i izolacije članovi obitelj Šumanović nisu mogli biti s nama, vijenac su položili tenkisti, suborci pok. Dragana, a župnik fra Stjepan Martinović predvodio je molitvu za pok. Dragana i sve hrvatske branitelje.

Ovdje izričemo i javnu zahvalu gđi. Tomislavki Musić, vlasnici cvjećarne Narcis iz Tomislavgrada, koja nam je jutros, prilikom preuzimanja vijenca i svijeća iste besplatno poklonila, jer, kako reče, kad su ovoj prigodi. Hvala joj još jednom!

Turnir se više ne održava, ali vječno staju sjećanje i ponos na Dragana i sve hrvatske branitelje. Jer navik žive oni koji zginu pošteno.

Više fotografija pogledajte na Mandino-selo.com.

Mandino-selo.com

 

Objava Održana molitva za hrvatskoga viteza Dragana Šumanovića i hrvatske branitelje pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi