Obavještenje o raspisivanju Javnog poziva za raspodjelu namjenskih sredstava za zaštitu i unapređenje ribarstva sa kriterijima raspodjele sredstava

Na osnovu Odluke o raspisivanju Javnog poziva za raspodjelu namjenskih sredstava za zaštitu i unapređenje ribarstva sa kriterijima raspodjele sredstava Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Hercegovačko-neretvanskog kantona, broj: 11-03-20-1150-8/22 od 17. 10. 2022. godine, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Hercegovačko-neretvanskog kantona objavljuje obavijest o raspisivanju Javnog poziva za raspodjelu namjenskih sredstava za zaštitu i unapređenje ribarstva sa kriterijima raspodjele sredstava.

Integralni tekst Javnoga poziva može se pogledati na službenoj web-stranici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Hercegovačko-neretvanskog kantona   www.mpsv-hnz-k.ba.

Javni poziv ostaje otvoren 15 dana od dana javne objave ove Obavijesti u dvije štampane dnevne novine  i objave Javnog poziva na  web-stranici Ministarstva, na linku: https://mpsv-hnz-k.ba/obavijest-o-raspisivanju-javnog-poziva-za-raspodjelu-namjenskih-sredstava-za-zastitu-i-unapredenje-ribarstva-s-kriterijima-raspodjele-sredstava/

Ured za odnose sa javnošću HNK / radiokonjic.ba

Foto: Ured za odnose sa javnošću HNK

26.10.2022.

.

radiokonjic.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rahela
Rahelahttps://www.tnt.ba
Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi