Nitko od zastupnika Skupštine HBŽ ne upita direktora “HB šume” zašto nema dovoljno drva za ogrjev. Zato smo mi pitali

Koliko su vrli zastupnici u Skupštini HBŽ odvojeni od realnog života, od života najvećeg dijela svoji birača, jasno se može zaključiti po radu današnje sjednice Skupštine HBŽ, održane u Tomislavgradu.

Preskočit ćemo sve točke dnevnog reda, iako bi se svaka dala komentirati, mi ćemo se kratko osvrnuti na pretposljednju, 8. točku: Izvješće o poslovanju ŠGD “Hercegbosanske šume” d.o.o. Kupres, zas 2021. godinu. Nećemo se osvrnuti ni na izvješće, koje je, kako kažu, korektno urađeno, “Šume” su dobro poslovale, s ostatkom dohotka, i to je vrlo pohvalno, nakon što je godinama ovo ŠGD poslovalo s gubitkom. Dakle, odlično što ovo Društvo dobro posluje.
Međutim, ono što je običan puk u HBŽ, dakle glasači, birači, očekivao od zastupnika bilo je da istaknu veliki problem žitelja ove županije, a ono je trebalo glasiti: “Zašto se ne mogu ove godine, kao svih prošlih, normalno naručiti i dobiti drva za ogrjev tijekom ljeta, kako su Duvnjaci, ali i žitelji drugih općina HBŽ, navikli”?

Budući da na naš portal svakodnevno stižu upit, i a isto pitanje čujemo i od susjeda, prijatelja …što, se ove godine događa pa se ne mogu opskrbiti drvima za ogrjev, iako su poodavno naručili, a neki i unaprijed platili?

E to naše zastupnike ne brine, ne žulja, ne traže odgovor od odgovornih koji su bili spremni odgovoriti na sva njihova pitanja, ali od onih koje su birala da ih zastupanju “glasa čuti ni” jer oni su se, pretpostavljamo, već opskrbili, ne samo drvima?!

  Javni poziv Županijske agencije za privatizaciju Livno

A mi imamo obvezu prema našim čitateljima potražiti odgovor, i jesmo, još jutros od odgovornih za problem s opskrbom ogrjevnim drvetom. Samo napominjemo kako “drva nije popapala maca” nego ?!

Zanimljive odgovore objavit ćemo uskoro! Zastupnicima, kako je to i red, želimo ugodan odmor, nakon četverogodišnjeg mukotrpnog rada, zaslužili su!

www.tomislavnews.com

relax-portal.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi