back to top

NAJTEŽE SE ODLUČUJU ZA BRAK Ovi znaci Zodijaka teško izgovaraju sudbonosno „da“

Neki ideju braka ne smatraju toliko privlačnom i to je sasvim u redu, jer svi smo mi različiti. I među znakovima horoskopa ima onih koji se ređe odlučuju na brak, a ovih pet to rade najrjeđe.

Ovan – Ljudi rođeni u znaku Ovna imaju česte promjene raspoloženja i tvrdoglavi su po pitanju raznih stvari. Vole da imaju slobodu, da rade ono što žele i kako žele. Ne sviđa im se ideja da bilo kome moraju da odgovaraju ili da se pravdaju za svoje postupke.

Blizanci – Oni nisu baš sigurni oko ideje braka, odnosno što bi on trebao da predstavlja. Brine ih da će im ulazak u bračne vode doneti monotoniju i dosadu i da će se osjećati sputano. Zbog toga im ideja braka nije privlačna.

Djevica – One su previše zaokupljene elanom koji ih pokreće i postizanjem vlastitih ciljeva. Uvek su okupirane brigom oko sitnih detalja, pa same sebe ubjeđuju da će da se odluče na brak onda kada sve završe. Ali za perfekcionističke Djevice nikada u potpunosti nije sve riješeno, pa pripadnici ovog znaka nerijetko ostaju samci.

Strijelac – Oni su nezavisni ljudi, koji vole sopstveno društvo i koji imaju svoj svet ekscentričnosti. Retko kad požele da dele sa nekim život ili da se vjenčaju.

Vodolija – Oni se plaše da se otvore drugim ljudima, jer ne žele da im neko povredi osjećanja. Vodolije imaju osjećaj da ih niko ne razume i da im niko ne može dati bezuslovnu podršku, koja im je potrebna.

BONUS VIDEO:

NAJTEŽE SE ODLUČUJU ZA BRAK Ovi znaci Zodijaka teško izgovaraju sudbonosno „da“ Aloonline.ba.

aloonline.ba

Popularno danas