ZanimljivostiNajljepše ljubavne poruke za Valentinovo

  Najljepše ljubavne poruke za Valentinovo

  Ljubavne poruke su ponovo u modi.

  Štaviše, nikada nisu ni zastarjele. Ukoliko vam nekada fali riječi kojima bi voljenoj osobi rekli kako se osjećate prema njoj, onda možete da joj ostavite ljubavnu poruku.

  Za slanje ljubavnih poruka nikada nije kasno. Pogotovo je sada, kada se bliži Dan zaljubljenih pravo vrijeme da svom partneru ili partnerki uz poklon napišete i neku ljubavnu poruku. Ovo je samo malo znak pažnje koji će mu/joj pokazati koliko vam je stalo. Ujedno je i veoma romantičan gest.

  Danas sa vama dijelimo najljepše ljubavne poruke za Valentinovo koje možete poslati svojoj voljenoj osobi. Bez obzira da li ćete ih poslati putem SMS poruka, preko neke od društvenih mreža koju koristite ili čak napisati na listu papira i predati lično, ne sumnjamo da će vaš partner ili partnerica biti oduševljeni ovim znakom pažnje. Takođe, verujemo i da ćete ga lako nagnati da misli na vas.

  najljepše ljubavne poruke mogu biti romantične, neobiče ili slatke
  Ljubavne poruke za dečka

  Ovo su najljepše ljubavne poruke za Valentinovo

  Ljubav su mora, ljubav su neba, ljubav je sve što ljudima treba, ljubav je hladna rijeka što teče iz raja, a poljubac je puteljak što dva srca spaja. Sretan ti dan zaljubljenih.

  Bez tebe je sve ništa, a s tobom je ništa sve!

  Legni i zamisli ruke moje kako klize niz tijelo tvoje. Strastvene poljupce tvoje od kojih drhti tijelo moje, krevet vruć sve do zore, to je lijek za nas dvoje!

  Sinoć sam dobio poruku sa neba, Bogovi su se žalili da im je pobjegao najlijepši anđeo. Ne brini, nisam te odao.

  Čitaj sada ovo polako, nitko kao ja te ne voli ovoliko jako, i da te još više želim ću ti pisati, ja bez tebe više ne mogu disati…

  Ti si još tu na usnama što gore, ti si tu gdje je srce moje. Ti si tu, tečeš mi kroz vene, ti si u mom srcu iako nisi pored mene!

  Krv u meni vrije dok me gledaš ti. Tvoj osmijeh blag tako mi je drag, daj mi okom znak, hajdemo u mrak – da ti priznam sve, nemoj reći ne, jer ja želim te!

  Kada bi nebo bilo papir, a zvjezdice pisati znale, moju ljubav prema tebi opisati ne bi znale.

  Pogledaj na sat i sve će ti biti jasno, nitko nikome ne šalje poruke ovako kasno. To rade samo oni kojima je stalo, a zašto ja to radim razmisli bar malo…

  Gdje si moje medeno, bez tebe mi je je ledeno, čuvam poljubac za tebe, hoću te kraj sebe. Imam te nešto pitati kratko, jede mi se nešto slatko!

  Kad voliš nekog i moraš patiti, kad izgubiš ljubav želiš je vratiti, zato čuvaj ono što svim srcem voliš i da ode nemoj dozvoliti.

  Ostani tu gdje jesi, u mome srcu na istoj adresi. Da te mogu uvijek naći, da ti kažem koliko mi tvoja ljubav znači.

  Od tvog dodira sunce se skriva, od tvog osmijeha vatra se gasi, od tvog pogleda rana se pretvara u najlijepši san i što još da ti pričam kad mi nedostaješ svaki dan…

  Ti na jednom, a ja na drugom kraju, kao anđeli u nebeskom raju. Anđeli se sastaju s Bogom, a nadam se da ću se i ja sastati s tobom…

  Inspiraciju za ljubavnu poruku možete pronaći i u narodnim pjesmama. Ipak je ljubav inspiracija umjetnicima od davnina.

  najljepše ljubavne poruke za valentinovo će oduševiti vašu voljenu osobu
  Ljubavne poruke za njega i ljubavne poruke za nju

  Neobične ljubavne poruke za one koji žele da se istaknu

  Ukoliko želite da se ljubavna poruka dugo pamti, ili ukoliko prosto volite neobične stvari onda svojoj voljenoj osobi možete da pošaljete i neobičnu ljubavnu poruku. Ovakva krativnost i pažnja će potpunosti osvojiti muškarca!

  “Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.” (Michelangelo Buonarroti)

  “Ako je grijeh što te volim, neka mi se to nikada ne oprosti…”

   “Ako odem u nebo prije tebe, na svaku zvijezdu napisat ću tvoje ime tako će svi anđeli znati koliko mi značiš…”

   “Ljudi kažu da postoji mudrost glave i mudrost srca.” (Charles Dickens)

  “Čuvaj me u malom kutku svog srca! Neka ti moje misli ne remete ni jedan trenutak života, a voli me tek toliko da znam da postojim!

  “Bez tebe je sve ništa, a s tobom je ništa sve!”

   “Savršena je ljubav ona koja nas čini nesretnima.” (Soren Kierkegaard)

   “Nitko ne zaslužuje tvoje suze. Ako i postoji osoba koja ih zaslužuje, ona ih neće izazvati.” (Gabriel Gracia Marquez)

  “Ljubav nikad ništa ne zahtijeva, već samo daje. Ljubav samo pati, nikada se ne kaje i nikada se ne sveti.” (Mahatma Gandhi)

  “Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobijediti.” (Eva Gabor)

  “Ljubav je kad ostajete stisnuti pod kišobranom još dugo nakon što je kiša prestala.” (Stuart i Linda MacFarlane)

  Najljepše ljubavne poruke za daljinu

  Veza na daljinu nije jednostavna i to znaju svi koji su se bar jednom u životu susreli sa tim. Ljubavne poruke za daljinu, odnosno partnera ili partnerku koji žive u drugom gradu ili državi su pravi način da mu/joj pokažete da vam je stalo i da mislite na nju/njega.

  Ovo je i dobar način da malo „prodrmate“ vezu i pokažete zainteresovanost, ako je ona, zbog distance zapala u krizu ili monotoniju.

  “Daleko si od očiju, ali od srca nisi. Jedino što mi nedostaje znaj da si ti. Nisi zvijezda ni anđeo, ni Bog da te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim…”

  “Daleko si voljena moja, duge su mi tamne noći, ali ljubav snagu mi daje da izdržim u samoći. Daljina nas dijeli, ljubav nas spaja, teško je bez tvog zagrljaja”.

  “Nekada moraš otići da vidiš tko će doći za tobom. Nekada moraš pričati tiše da vidiš tko te sluša. Nekada se moraš potući, da vidiš tko je na tvojoj strani. Nekada moraš donositi pogrešne odluke da vidiš tko će ih ispraviti. Nekada moraš voljenoj osobi dopustiti da ode da vidiš voli li te dovoljno da se vrati.”

  “Ako si daleko, ništa ne smeta, vječna ljubav ostaje i da si na kraju svijeta…”

  Preporučujemo vam i:

  Zašto su online vijesti posjećenije

  Aleksa Šantić – mostarski pjesnički velikan

  Rođendanske čestitke za sve prilike

  Ko je bila Šantićeva Emina

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Ivo
  Ivohttps://mostarski.info
  Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

  DRUGI UPRAVO ČITAJU

  spot_img