Najavljeni radovi u Zagrebačkoj ulici

  U Zagrebačkoj ulici u četvrtak (19.5.2022.) saobraćaj će biti u potpunosti obustavljen.

  J.P.Komunalno d.o.o Mostar će u skladu sa radnim nalogom Odjela za privredu, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostar te novim projektnim rješenjem, izrađenim u sklopu rješenja mirujućeg prometa na području Grada Mostara, izvoditi radove na iscrtavanju horizontalne saobraćajne signalizacije na području Zagrebačke ulice i to na lokalitetu (Vrh Zagrebačke ulice – zgrade Parkova te rasrsnica sa ulicom Kneza Branimira – slastičarne Aldi).

  Radovi će biti izvođeni dana: 19.5.2022 godine (četvrtak), u vremenskom razdoblju od 05:00 do 17:00 h, te će za vrijeme izvođenja radova na ovom lokalitetu promet biti u potpunosti obustavljen a isti će se preusmjeriti na alternativne pravce.

  Ovim putem obavještavamo sve građane navedenih ulica i institucije koje koriste parkinge za svoju redovnu djelatnost, kao i građene koji gravitiraju navedenim ulicama, a koji koriste parkin prostore duž Zagrebačke ulice, da su dužni svoja vozila ukloniti sa navedenog lokaliteta, kako bi se radovi mogli nesmetano izvoditi, u protivnom bit ćemo prisiljeni parkirana vozila uklanjati uz asistenciju MUP-a HNK.

  PROČITAJ:   U tunelu Crnaja ponovno noćne obustave prometa, na dionici Blidinje – Jablanica učestali odroni

  U nadi da ćete poštivati navedeno obajveštenje, unaprijed se zahvaljujemo.

  J.P.Komunalno d.o.o Mostar

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Adin
  Adin
  Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

  DRUGI UPRAVO ČITAJU

  Šta vidjeti ?