NAČELNIK GRUDA “Ovo je nezapamćena i okrutna tragedija, proglasit ćemo Dan žalosti”

Zbog strašne tragedije koja je zavila u crno Grude, Goricu i cijelu Hercegovinu, u ovoj općini bit će proglašen Dan žalosti, rekao je to za Hercegovina.info grudski načelnik Ljubo Grizelj koji je i sam pogođen ovim što se dogodili.

“Što da vam kažem, ovo je nezapamćena tragedija s dvostrukim ubojstvom, okrutnim, najokrutnijim mogućim. Jedan od stradalih Mate Grizelj je i moj susjed, to je bilo jako dobro dijete. Teško su i ranjene dvije osobe. Jednom umirovljeniku je amputirana noga. Ovo je jako tužno”, kaže nam potreseni grudski načelnik.

Općina će proglasiti Dan žalosti.

“Čekamo završetak obdukcije. Ukoliko sprovodi stradalih budu na isti dan onda ćemo taj dan proglasiti Danom žalosti. Ali za sada još ne znamo sve pojedinosti. Dan žalosti će biti proglašen to je sigurno”, rekao je.

Podsjetimo, noćas oko 2.20 sata u Gorici dva muškarca su smrtno stradala, dok su jedan teže i jedan lakše ranjeni u pucnjavi. 

Kako hercegovina.info saznaje u strašnom zločinu ubijeni su Mate Grizelj (34) i Velimir Bušić (60), poznati poduzetnik i vlasnik grudskog Vebuscha, a teže ranjenom je jedna noga amputirana u SKB Mostar. 

Njih je kako doznajemo ubio Jozo Jasak kojeg je policija brzo uhitila.

Objava NAČELNIK GRUDA “Ovo je nezapamćena i okrutna tragedija, proglasit ćemo Dan žalosti” pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Šta vidjeti u Mostaru