Na prometnicama u HNŽ-u ozlijeđeni motociklisti iz Slovenije i Bugarske

Tijekom nedjelje na prometnicama u Hercegovačko-neretvanskoj županiji dogodile su se dvije nesreće u kojoj su ozlijeđeni motociklisti, strani državljani.

Oko 12.35 sati na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Radešine, općina Konjic, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali B. A. (1994) iz Konjica s vozilom „Kvad CFmoto“, R.A. (1976) iz Kranja s motociklom „Yamaha“, M. M. (1966) iz Ljubljane s motociklom „Kawasaki“ i N.Š. (1983) iz Ljubljane s motociklom. Teške tjelesne ozljede zadobila je M.M., a lakše tjelesne ozljede Š.N.

Nešto kasnije, u 15.15 sati na lokalnoj cesti u mjestu Višići, općina Čapljina, dogodila se druga nesreća u kojoj je sudjelovao I. I. (1980) iz Bugarske upravljajući motociklom „BMW“ koji je tom prilikom sletio s ceste.

Nakon par sekundi, na istom mjestu i na identičan način, došlo je do slijetanja još jednog motocikla kojim je upravljala J. B.(1988) iz Bugarske. Obje osobe su tom prilikom zadobile ozljede neutvrđenog stupnja te su prevezeni u Kantonalnu bolnicu “Dr. Safet Mujić”, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

Na prometnicama u HNŽ-u ozlijeđeni motociklisti iz Slovenije i Bugarske Dnevni.ba.

dnevni.ba

Popularno danas